Læs og indryk nyheder på Banq.dk http://www.banq.dk En god historie - Et godt sted Tue, 20 Feb 2018 08:42:35 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.4 Fenskær Efterskole er på sociale medier – kendte som ukendte http://www.banq.dk/fenskaer-efterskole-er-paa-sociale-medier-kendte-som-ukendte/ http://www.banq.dk/fenskaer-efterskole-er-paa-sociale-medier-kendte-som-ukendte/#respond Tue, 20 Feb 2018 08:42:35 +0000 http://www.banq.dk/?p=4146 Efterskolen, der ligger i det mørke Nordjylland er ikke bagud, når det kommer til sociale medier. Fenskær Efterskole har i en årrække været aktiv på flere store medier, herunder LinkedIn, Youtube og WordPress.

På Fenskær Efterskole LinkedIn kan du se alle de jobopslag, efterskolen har. Ofte vil Fenskær Efterskole på LinkedIn slå relevante job op til personer, der kender til den socialpædagogiske faglighed. Skolen er nemlig et sted i Nordvestjylland, der tilbyder et ophold for børn og unge, der har haft det svært i den traditionelle folkeskole. Det er et sted, hvor alle typer unge kan mødes og skabe livslange venskaber, få nye oplevelser og få dyrket til interesser, de kan lide. Fenskær Efterskole har nemlig mange sjove aktiviteter på kalenderen, og de sørger for, at alle er med til begivenhederne. Et efterskoleophold kan være en god ting til den unge, der er en smule skoletræt og gerne vil prøve noget andet, end test efter test i skolen. Derfor er Fenskær Efterskole også testfri. Det betyder, at der ingen eksaminer er for eleverne. På den måde kan eleverne koncentrere sig om netop de fag eller den aktivitet, vedkommende foretager sig, uden at bekymre sig om at blive testet efterfølgende. Det mener Fenskær Efterskole er den bedste måde at lære på.

Læs mere om Efterskolen på LinkedIn her.

 

Fenskær Efterskole fortæller gennem video

Fenskær Efterskole er en skøn efterskole, der ligger i det dejlige og naturrige Nordvestjylland. Det er et sted, hvor unge kan komme og dyrke en masse udendørs aktiviteter, mens de lærer andre unge at kende. Og det bliver ofte dokumenteret på Youtube. Fenskær Efterskole har nemlig mange videoer, der viser, hvordan hverdagen foregår på den fjerntliggende efterskole. Videoerne viser alt fra dagligdagsaktiviteter til specielle begivenheder. Og eleverne på Fenskær efterskole får også lov til at deltage i videoerne.

Eleverne kan nogle gange overtage videoprofilerne, Fenskær Efterskole har, og dermed vise et andet billede, end hvad lærerne og underviserne har. Du kan blandt andet se, hvordan julefesten så ud fra elevernes side, eller hvordan det ser ud, når de unge slipper kreativiteten løs.

Fenskær Efterskole tilbyder et trygt og sikkert ophold blandt andre unge, der danner venskaber for livet. Det er en ideel måde at komme væk fra hverdagens krav og tests og opleve, hvordan livet er, når man – sammen med gode venner og undervisere – fokuserer på de ting, man er god til.

Du kan læse mere om efterskolen og se deres videoer på youtube-kanalen her. Der bliver ofte uploaded nye videoer, der fortæller om livet Nordvest for Aarhus.

 

Bloggen, man absolut må læse

Kender du til efterskolelivet? Eller vil du gerne lære mere om det? Så kan du følge med i Fenskær Efterskoles WordPressblog her. Du kan læse om alle de sjove og spændende oplevelser, man får, når man er en del af en efterskole. Og på Fenskær Efterskole bliver der fokuseret på andre ting, end de traditionelle tests og karakterkrav. Her får du nemlig muligheden for at koncentrere dig om lige netop det, du gerne vil – helt uden, at du bliver testet i det. Fenskær Efterskole mener nemlig, at det er vigtigere at man fokuserer på trivsel frem for krav. Alt det kan du læse meget mere om på Fenskær Efterskoles blog.

Bloggen har eksisteret i mange år, og du kan derfor bladre igennem alle de mange indlæg, der fortæller om livet på skolen. Du kan også få et indblik i, hvordan skolen startede ud med at lave nogle små opdateringer, til at lave flere og flere artikler om efterskolens virke og formål.

 

Fenskær efterskole har i mange år fungeret som et sikkert og trygt sted for unge, der ikke var glade i deres traditionelle skole. Derfor er der mange unge, der knytter livslange bånd med hinanden på efterskolen.

]]>
http://www.banq.dk/fenskaer-efterskole-er-paa-sociale-medier-kendte-som-ukendte/feed/ 0
Jonathan Løw mener, at danske ledere og iværksættere bør læse noget mere filosofi http://www.banq.dk/jonathan-loew-mener-at-danske-ledere-og-ivaerksaettere-boer-laese-noget-mere-filosofi/ Fri, 16 Feb 2018 15:33:13 +0000 http://www.banq.dk/?p=4143 Ifølge den succesfulde forfatter og iværksætter Jonathan Løw er det vigtigt, at danske iværksættere og erhvervsledere i fremtiden begynder at læse noget mere filosofi. Jonathan Løw forklarer, at det ikke behøver at være på universitetet, men fint blot kan være i fritiden.

Jonathan Løw mener, at vi står et sted i verdenshistorien, hvor vi er kommet så langt med innovation og disruption, at vi er nødt til igen at turde re-orientere den økonomiske tænkning. Herunder eksempelvis hvorfor vi overhovedet bedriver iværksætteri og skaber virksomheder som menneskerace.

Jonathan Løw fortæller, at man på CBS har en studieretning, der kombinerer erhvervsøkonomi og filosofi. FLØK kaldes det. Det er et tiltag, der ifølge Jonathan Løw nyder stor international bevågenhed, fordi CBS som nogle af de eneste i verden bringer filosofi i spil i forhold til erhvervsøkonomi igennem SLØK.

Jonathan Løw er af den overbevisning, at verden har brug for dette fokus. Jonathan Løw mener, at verden har brug for, at vi anskuer iværksættere som andet og mere end nytteskabere, profitmaksimerende organisationer og lykkesøgende individer. Verden har brug for, at vi taler mere vi og mindre jeg, forklarer han.

Verden har brug for, at vi bruger vores entreprenante evner til at mindske lidelse, løse globale problemstillinger og til at hjælpe andre til at blive selvhjulpne. Iværksætteri er den drivkraft, der kan forandre liv og samfund, og den entreprenante vej kan skabe den gode verden, som NGO-tankegangen aldrig rigtig har formået, tror Jonathan Løw på. Og han har selv tidligere skabt flere virksomheder i netop den ånd.

Overfor ”verdens behov” står argumentet om, at det skal verden ikke blande sig i, forklarer Jonathan Løw. At det er op til det enkelte individ. At vi hver især er vores egen lykkes smed, og at tale om verdens behov på den måde er én stor socialistisk vildfarelse. At det at skabe nytte er nok i sig selv. At man ikke kan tvinge det ned over andre, hvordan de bør/ønsker at leve deres liv.

Men for Jonathan Løw er verden ikke så sort-hvid, og han tror på, at sandheden skal finde et sted imellem disse to yderpunkter. Han forklarer, at man fra forskningen ved, at når mangemillionærer begynder at bruge af deres penge på at hjælpe andre, så oplever begge parter en glæde. Og for mangemillionæren er det en glæde, som langt overstiger den, han nogensinde har oplevet igennem forbrug og eget-fokus.

Det kan altså være overordentligt glædeligt og tilfredsstillende for den enkelte at mindske lidelse i verden, forklarer Jonathan Løw, og det skyldes, at det tilfører vores tilværelse mening.

Derfor er Jonathan Løw fortaler for denne positive synergi imellem individ og verden, og Løw mener, at vi én gang for alle bør gøre op med termen ”egen lykkes smed”, der er en mærkelig og misforstået sproglig konstruktion ifølge ham. Jonathan Løw forklarer, at uagtet politisk ståsted og fordelingspolitisk observans så har mennesket aldrig eneansvar for sit eget liv og lykke. Vi er ontologisk set et udsat verden og er derfor snarere hinandens lykke smede, forklarer Jonathan Løw.

Løw understreger, at det faktum ikke betyder, at der er noget galt med at forfølge sine egne drømme og mål i livet. Det betyder blot, mener Jonathan Løw, at mening og værdi her i verden ikke kan reduceres til, hvad den enkelte får ud af sine bestræbelser. Igennem at forholde sig filosofisk til sit liv og verden og den ofte heraf følgende (selv)indsigt, opstår ofte, hvad den danske psykolog Svend Brinkmann snedigt kalder selvudsigt.

Selvudsigten er, uddyber Jonathan Løw, ikke nogen politisk eller religiøs holdning. Det er først og fremmest en forståelse af, hvad det vil sige at være og gøre som et ordentligt menneske. Og herunder at business aldrig må blive business for business’ skyld, slår Jonathan Løw fast. Selvom Gud muligvis ikke findes, så eksisterer kravet om at gøre det gode!

Jonathan Løw har selv læst sprog og idéhistorie på universitetet, og her læste han bl.a. tekster af den danske filosof K.E. Løgstrup, der ifølge Jonathan Løw skriver om noget, der kaldes ”den etiske fordring”:

“Så vist som et menneske med den tillid, det viser eller begærer, giver mer eller mindre af sit liv i den andens hånd, så vist hører fordringen om at tage vare på det liv med til vor tilværelse sådan som den nu engang er. Hvor meget eller hvor lidt der står på spil for et menneske i den tillid, det viser, er selvsagt uhyre forskelligt.

Det beror på mange forskellige faktorer, på den enkeltes psykiske konstitution og øjeblikkelige befindende, på situationen, der ikke mindst er bestemt af, hvem og hvordan den anden er. Men hvorom alting er, betyder det, at der i et hvilket som helst møde mellem mennesker ligger en uudtalt fordring, uanset under hvilke omstændigheder mødet finder sted og hvilken karakter det har.”

Jonathan Løw oversætter ovenstående til mere nutidigt dansk med ordene: Den etiske fordring er kravet om at gøre det gode. Enten formuleret som buddet om næstekærlighed i Matth. 22,39 eller som et kategorisk imperativ formuleret af Immanuel Kant, forklarer Jonathan Løw.

Det vanskelige ved dette krav kan ifølge Jonathan Løw være, at det almindeligvis befinder sig i en konflikt imellem tilbøjelighed og pligt, mellem egoisme og næstekærlighed etc. På den måde afslører selve kravet en brist, forklarer Jonathan Løw: Gjorde man af sig selv det gode, var det unødvendigt at stille krav.

Her er vi tilbage ved indlæggets begyndelse, og Jonathan Løw konkluderer derfor følgende:

At vi må stille krav til os selv, hinanden og til iværksættere og ledere, der rækker udover at tjene penge og gøre nytte. Vi får igennem filosofien indsigt i livet på en anden måde end igennem den daglige praksis og de daglige vaner, og vi bør give os selv og hinanden den gave at tilegne os den indsigt for på den måde at få et større perspektiv på livet og vores etiske rolle i verden. Forhåbentlig vil det også indenfor erhvervslivet føre til mere selvudsigt igennem selvindsigt.

Jonathan Løw er iværksætter, forfatter og foredragsholder. Book et foredrag med ham lige her.

]]>
Bestil indisk takeaway i København her og vær sikker på høj kvalitet http://www.banq.dk/bestil-indisk-takeaway-i-koebenhavn-her-og-vaer-sikker-paa-hoej-kvalitet/ http://www.banq.dk/bestil-indisk-takeaway-i-koebenhavn-her-og-vaer-sikker-paa-hoej-kvalitet/#respond Tue, 13 Feb 2018 12:36:21 +0000 http://www.banq.dk/?p=4140 Har du også lyst til indisk takeaway i København? Det er et populært valg, både når tiden til madlavning er knap, og når man har lyst til noget lidt lækkert. Samtidig er indisk takeaway i København noget, der går rent ind hos både børn og voksne. Uanset hvem man skal bestille til og med, kan man være sikker på en positiv reaktion, når man vælger indisk takeaway i København. At indisk takeaway i København er blevet populært er også tydeligt at se på den mængde indiske restauranter, der er i byen. Der er snart en ny indisk restaurant på hvert gadehjørne, og det giver også masser at vælge imellem, når man er sulten efter indisk mad. Derfor kan det faktisk være svært at finde indisk takeaway i København, hvor man er sikker på både kvalitet og masser af variation. Hvis du er sulten efter både lækker og autentisk indisk takeaway i København, skal du derfor læse videre her.

Kashmir er blandt de førende indiske restauranter

Hvis man vil være sikker på at få indisk takeaway i København, der er noget ud over det sædvanlige, skal man bestille hos Kashmir indisk restaurant. Kashmir indisk restaurant er nemlig blandt de absolut førende indiske restauranter i København. Derfor kan man være sikker på både autentisk og lækker indisk mad, når man bestiller indisk takeaway i København hos dem. De går nemlig meget op i at håndhæve de gamle traditioner, som har gjort det indiske køkken populært og kendt over hele verden. Hvis man vil være sikker på indisk takeaway i København, der smager som det mad, man kan få i Indien, skal man altså vælge at bestille hos Kashmir indisk restaurant.

Se hele menukortet og bestil på nettet

Har du lyst til indisk takeaway i København i aften? Så er det hos Kashmir indisk restaurant let at blive inspireret. Du kan nemlig finde hele deres menukort på internettet via deres hjemmeside. Her vil du se, at der både er de kende klassikere og masser af nye, spændende retter at prøve her. Derfor er det nemt at finde det rigtige indiske takeaway i København, når man vælger at bestille hos Kashmir indisk restaurant. Samtidig kan man bestille via internettet, så man ikke behøver stå og vente i restauranten, mens maden bliver lavet. I stedet kan man være sikker på, at den lækre indiske takeaway i København er klar, når man kommer forbi og henter den. Derfor er indisk takeaway i København også et oplagt valg, hvis man bare ikke magter at lave mad om aftenen.

Indisk takeaway i København giver mere frihed

Det er ofte både hyggeligt og spændende at skulle ud at spise. Men når man vælger i stedet at bestille indisk takeaway i København, får man mere frihed. Det sikrer nemlig, at man kan spise sin mad, når og hvordan man har lyst til det, uden at man skal gå glip af den gode smagsoplevelse. Det er især noget, der tiltaler børnefamilier. Derfor er det ikke underligt, at indisk takeaway i København er så populært – og især når det er bestilt fra Kashmir indisk restaurant.

]]>
http://www.banq.dk/bestil-indisk-takeaway-i-koebenhavn-her-og-vaer-sikker-paa-hoej-kvalitet/feed/ 0
Din låsesmed står altid til rådighed, når du vælger KeyPartner http://www.banq.dk/din-laasesmed-staar-altid-til-raadighed-naar-du-vaelger-keypartner/ http://www.banq.dk/din-laasesmed-staar-altid-til-raadighed-naar-du-vaelger-keypartner/#respond Thu, 08 Feb 2018 09:18:45 +0000 http://www.banq.dk/?p=4134 Der er flere ting, man skal have med i sine overvejelser, når man vælger en låsesmed. Som kunde skal man nemlig helst have en kombination af gode, sikre løsninger og en kundeservice, der er lidt ud over det sædvanlige. Da man ofte har brug for en låsesmed her og nu, er det vigtigt, at vedkommende kan rykke hurtigt ud til en. Sidst men ikke mindst er det rart med en låsesmed, der altid står til rådighed. Det sikrer nemlig, at man kan få hjælp, uanset hvornår behovet opstår. Der er derfor mange krav og behov, der skal opfyldes, når man vil tage det helt rigtige valg af låsesmed. Hvis man bor i København eller omegn, kan man roligt vælge KeyPartner. Det er nemlig en låsesmed, der tilbyder deres kunder en service ud over det sædvanlige. Hvis du ønsker dig, at der altid er en ekspert i låsefaget klar til at hjælpe dig, skal du altså gemme nummeret på KeyPartner som din låsesmed allerede i dag.

En ekspert i låsefaget kan bruges i mange sammenhænge

En låsesmed er ekspert i låsefaget og alle de aspekter, der er det. Derfor er det ikke underligt, at man kan behov for at få hjælp fra en sådan i mere end en sammenhæng. KeyPartner er en låsesmed, der kan hjælpe i stort set alle situationer, hvor det kræver kendskab til faget, fingersnilde og ikke mindst opfindsomhed. Deres store erfaring i faget gør, at de gennem tiden har været ude for lidt af hvert. Ud over standardopgaverne som oplukning, udskiftning af låse, omstilling og montering af nye, kan KeyPartner også hjælpe dig med de låsesmed opgaver, der kræver lidt mere. Uanset hvilken opgave du står med, kan du altså roligt tage kontakt til KeyPartner og være sikker på, at du får den nødvendige hjælp fra en professionel låsesmed. Det skal også understreges, at KeyPartner kan hjælpe både private og erhvervskunder med de udfordringer, de måtte stå med.

Stor kendskab til de forskellige produkter og løsninger

En af de primære grunde til, at KeyPartner er et godt valg af låsesmed er, at de har den store erfaring i deres fag. De har en indgående kendskab og viden omkring de mange produkter og løsninger, som man kan få med en låsesmed. Eksempelvis er der inden for tyverisikring meget at vælge imellem, da mange behov skal dækkes. Det er rart, at der findes løsninger, der passer perfekt til netop ens situation – men de kan være svære at finde frem til på egen hånd. Derfor er det godt, at man har en låsesmed, der kender til de forskellige muligheder. Det gør nemlig, at man kan få kompetent rådgivning og vejledning til ens specifikke situation. Så sikrer man, at man ender op med den helt rigtige løsning. Det er altså endnu en grund til, at KeyPartner kan tilbyde låsesmed løsninger, der er lidt ud over det sædvanlige.

Rykker ud, når du har brug for det

Hvis du får brug for hjælp, kommer KeyPartner ud og hjælper dig – uanset hvornår du har brug for det. KeyPartner er nemlig en låsesmed med døgnvagt. Det betyder, at der altid sidder en låsesmed klar til at besvare dit opkald og rykke hurtigt ud. Selvom dit problem opstår midt om natten eller i weekenden, er der altså ingen grund til at fortvivle. Vælger du KeyPartner, er hjælpen fra en kompetent og erfaren låsesmed aldrig mere end et enkelt opkald væk. Det er en god sikkerhed at have, da uheld har det med at ske på de værst tænkelige tidspunkter. KeyPartners særlige døgnservice gør, at du kan sove trygt om natten og vide, at du altid kan få den kompetente hjælp fra en professionel låsesmed.

Hurtig hjælp med lokal låsesmed

KeyPartner er en låsesmed, der kører lokalt i dit område. De dækker nemlig hele København og omegn, og deres døgnservice gælder alle byer og landområder herunder. Det er en stor fordel for dig som kunde, at din låsesmed kører lokalt. Det sikrer nemlig, at din låsesmed aldrig er langt væk fra dig, og derfor slipper du for at skulle vente længere end højst nødvendigt på hjælpen. Da man ofte står i en ubehagelig situation, når man skal bruge en låsesmed nu og her, er det rart at vide, at man kan være sikker på hurtig hjælp. Derfor kan man fordel vælge en låsesmed som KeyPartner, der kører lokalt. Så er man nemlig sikker på, at man kan få hjælp inden for ganske kort tid hele døgnet rundt.

Effektiv hjælp til oplukning af dør

Vi kan alle sammen risikere at ende i en situation, hvor vi har brug for en låsesmed til at sørge for effektiv oplukning af vores dør. Har vi ikke vores nøgle, kræver det nemlig, at der kommer en låsesmed og hjælper, før vi kan komme ind i vores eget hjem. Hjælp til oplukning er især nødvendigt for dem, der har en dør, der låser, når man smækker. Det kan nemlig hurtigt ske, at man kommer til at smække sin nøgle inden. Men man kan få også brug for en låsesmed, hvis man kommer til at glemme eller tabe sin nøgle, mens man er ude. Heldigvis er oplukning noget af det, en låsesmed gør tit. Derfor kan man være sikker på både hurtig og effektiv hjælp, når man får en låsesmed ud til at sørge for oplukning. Det sikrer, at man slipper for at stå foran sin hoveddør og ikke kunne komme ind i sit hjem. Hvis du vil være forberedt på den dag, du får brug for hjælp til oplukning af din dør, er det altså en god idé at udvælge en erfaren låsesmed allerede i dag.

Hvis du kommer hjem til et indbrud

Et andet tidspunkt, hvor det kan være rart at have en låsesmed med døgnvagt, er i det tilfælde, at man kommer hjem og opdager, at der har været ubudne gæster på besøg i ens hjem. Indbrud er en risiko vi alle sammen må leve med, og det er noget, der kan ramme alle. Derfor er det rart at have en låsesmed med døgnvagt i baghånden, hvis man en dag skulle være den uheldige. I forbindelse med et indbrud bliver der nemlig ofte brudt en lås op i en dør eller et vindue. En låsesmed rykker ud og hjælper dig med at sikre dit hjem igen ved at erstatte de ødelagte låse med nye. En låsesmed med døgnvagt sikrer, at du ikke skal sove for åben dør og være bange for, om tyvene mon kan finde på at komme tilbage. Hvis du kommer hjem og opdager, at der har været et indbrud, skal du allerførst tage kontakt til politiet. Derefter kan du ringe til en låsesmed og få vedkommende til at rykke ud for igen at sikre dit hjem.

Vent ikke, til det er for sent

Indbrud er irriterende, ubehagelige og besværlige. Med andre ord er det noget, vi alle sammen helst vil undgå. Og faktisk kan man med hjælpen fra en låsesmed selv gøre en stor indsats for at sikre, tyvene vælger et andet mål end netop din bolig. I dag er der nemlig mange løsninger og produkter inden for tyverisikring, der kan hjælpe dig med at sikre dit hjem mod uvelkommen indtrængen. Først og fremmest kan en låsesmed hjælpe dig med at udskifte dine gamle låse i døre og vinduer med nye og bedre låsesystemer. Derudover kan man med hjælpen fra en låsesmed også få en lang række andre foranstaltninger, der hjælper med at holde tyvene væk og ude. Det gælder eksempelvis dørtelefoner, alarmsystemer og overvågning. Da indbrud er noget, der gælder for både erhverv og private, vil begge slags kunne nyde godt af at gøre en indsats for at tyverisikre deres lokaler og bygninger.

KeyPartner sikrer dig bedst muligt

KeyPartner er et godt valg, hvis du er på jagt efter en låsesmed, der kan hjælpe dig med at tyverisikre på bedste vis. KeyPartner har ikke alene deres store erfaring at trække på, de forhandler også selv en stor mængde af produkter og løsninger til netop tyverisikring. Som låsesmed har de derfor en unik indsigt i, hvilke muligheder der er, og hvad der vil give de bedste fordele for dig. Hvis du enten som privat- eller erhvervskunde ønsker hjælp fra en låsesmed til den optimale tyverisikring, er KeyPartner altså den rigtige hjælp at hente. Med hjælp fra netop denne låsesmed er du sikret, at dit hjem eller virksomhedens bygninger er bedst muligt sikret mod uvelkomne gæster.

Få en gratis gennemgang af dit hjem

Ved du, hvor godt dit hjem egentlig er sikret mod tyveri? Det kan være svært at bedømme, når man ikke har samme erfaring eller kendskab til faget som en låsesmed. Faktum er, at tyvene ofte har frit spil, fordi der i mange danske hjem er gamle og dårlige låse. Det er både hurtigt og nemt at bryde disse låse op. Så hvis du ikke har fået en låsesmed til at skifte dine gamle låse for nylig, er der en chance for, at dit hjem faktisk er ret dårligt tyverisikret. Hvis du have klar besked, kan du få en låsesmed til at give en gratis gennemgang af dit hjem. KeyPartner kommer gerne ud og gennemgår dit hjem samt udpeger de steder, hvor tyverisikringen kan gøre en forskel. En låsesmed med mange års erfaring har nemlig en helt anden kendskab til, hvordan tyvene tænker og handler. Derfor er det nemmere for en låsesmed som KeyPartner at gennemskue, hvor dit hjems svage punkter er. Da det er både gratis og helt uforpligtende at få en låsesmed til at give en gennemgang af dit hjem, er der ingen grund til at vente, til uheldet rent faktisk sker.

Gem nummeret i dag og vær forberedt

Det kan ske for os alle, at vi får brug for hjælpen fra en låsesmed. Hvis du pludselig befinder dig i en situation, hvor du fx har brug for omstilling af en lås eller oplukning, er det rart allerede at have nummeret på en låsesmed gemt i telefonen. Det sikrer nemlig, at den hurtige og gode hjælp aldrig er mere end et enkelt opkald væk. Du kan derfor med fordel gemme nummeret på KeyPartner allerede i dag, hvis du bor i København eller omegn – så er du i alle tilfælde sikret. Hvis du gerne vil have svar på, om dit hjem er godt tyverisikret, kan du også kontakte dem allerede i dag og få en gratis gennemgang af dit hjem. Uanset behovet er det garanteret, at KeyPartner er det rigtige valg af låsesmed.

]]>
http://www.banq.dk/din-laasesmed-staar-altid-til-raadighed-naar-du-vaelger-keypartner/feed/ 0
Sælg din bil med tilbagekøb hvis du vil have et lån med mere frihed http://www.banq.dk/saelg-din-bil-med-tilbagekoeb-hvis-du-vil-have-et-laan-med-mere-frihed/ http://www.banq.dk/saelg-din-bil-med-tilbagekoeb-hvis-du-vil-have-et-laan-med-mere-frihed/#respond Tue, 06 Feb 2018 14:59:36 +0000 http://www.banq.dk/?p=4131 Har du overvejet at låne penge? Så er du ikke alene. Det er nemlig helt normalt, at man kan få lyst til at tage et mindre eller større lån, når man ikke synes, at ens egne finanser rækker langt nok. Alligevel er der mange, der tøver med at tage et lån, fordi de er bange for at ende i en dyr fælde. Hvis du også gerne vil undgå et dyrt og besværligt lån, kan du vælge at sælge din bil med tilbagekøb. Hvis du sælger din bil med tilbagekøb, får du nemlig en form for lån, uden at du behøver bekymre dig om uventede gebyrer eller afsindigt høje renter. Samtidig får du, når du vælger at sælge din bil med tilbagekøb, fuld frihed til at bruge dine penge til det, du har lyst til eller brug for. Så mangler du penge? Sælg din bil med tilbagekøb.

Hvad kan man få ved at sælge med tilbagekøb?

Sælg din bil med tilbagekøb, hvis du ønsker at låne penge. Det er både nemmere og hurtigere, end de fleste tror. Samtidig får du et helt uforpligtende tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt, allerede inden du siger ja til at sælge din bil med tilbagekøb. Det kræver blot, at du sender en ansøgning til Pantibiler.dk. Hvis du sender billeder og lidt informationer om din bil, får du inden for ganske kort tid et helt gratis tilbud på, hvor mange penge du kan forvente at få, hvis du vil sælge din bil med tilbagekøb. Derfor er det at sende en ansøgning et godt sted at starte for dig, der gerne vil sælge din bil med tilbagekøb i stedet for at tage et almindeligt lån.

Ingen skjulte gebyrer eller grimme overraskelser

At tage et lån i banken er populært, men det tager tid at blive godkendt. Samtidig skal du redegøre for, hvad dine penge skal bruges til. I modsætning får du med et kviklån fuld frihed, men dog skal du være opmærksom på skjulte gebyrer og høje renter. Sælg din bil med tilbagekøb og vær sikker på, at du får alle fordelene uden ulemperne. Når du vælger at sælge din bil, er du nemlig fri for både skjulte gebyrer og grimme overraskelser. Samtidig kan du, når du sælger din bil, bruge dine penge til lige det, du har brug for det. Så sælg din bil med tilbagekøb, hvis du vil have et simpelt, nemt og ikke mindst frit lån.

Mangler du penge? Så sælg din bil med tilbagekøb

Hvis du har en bil stående i garagen, er det dumt at skulle ud og låne helt forfra. Så sælg i stedet din bil, så er du sikker på, at du får en fordelagtig aftale. Hvis du vælger at sælge din bil, har du samtidig fuld frihed til at bruge dine lånte penge, som du har lyst – hvad enten det er til at betale regninger, tage på ferie eller noget helt tredje. På den måde får du en masse fordele, hvis du vælger at sælge din bil. Så mangler du også penge? Sælg din bil med tilbagekøb og få hurtig adgang til kontanterne.

]]>
http://www.banq.dk/saelg-din-bil-med-tilbagekoeb-hvis-du-vil-have-et-laan-med-mere-frihed/feed/ 0
Den rigtige firmafrokost gør en forskel for både medarbejder og virksomhed http://www.banq.dk/den-rigtige-firmafrokost-goer-en-forskel-for-baade-medarbejder-og-virksomhed/ http://www.banq.dk/den-rigtige-firmafrokost-goer-en-forskel-for-baade-medarbejder-og-virksomhed/#respond Tue, 06 Feb 2018 08:19:14 +0000 http://www.banq.dk/?p=4128 Mad er en essentiel del af vores liv. For at tilfredsstille vores krop må vi fra tid til anden stoppe med det, vi laver, og få noget at spise. Det gælder også, når man er på arbejdet. Derfor er der mange virksomheder, der sørger for en firmafrokost. Det sørger nemlig for, at medarbejderne kan få noget fornyet energi og næring, der gør, at de kan fortsætte deres arbejde. Samtidig giver det også en mulighed for at koble af og snakke om andre ting end det, der handler om arbejde. Det at servere en god, lækker og varieret firmafrokost er i længden noget, der kan komme både virksomhed og den enkelte medarbejder til gode. Hvis I ikke allerede har en god firmafrokost i virksomheden, kan det derfor godt betale sig at læse videre her.

At spise sammen er en social ting

Der er i dag ikke mange arbejdende, der tager deres egen madpakke med. Det skyldes, at flere og flere virksomheder sørger for en fælles firmafrokost med mad på arbejdspladsen. Det giver for mange stor ro og plads i hverdagen, at der ikke også skal smøres en madpakke hver dag. Samtidig er mad bare lidt lækrere, når det ikke har været pakket ind hele dagen. Men en fælles firmafrokost giver også en anden stor fordel, som en madpakke ikke kan garantere. Bliver der serveret firmafrokost, er man nemlig sikker på, at alle spiser sammen. Det sikrer, at alle kollegerne kommer til at tale sammen på kryds og tværs, når de spiser firmafrokost sammen. Er der ikke nogen firmafrokost, kan man risikere, at nogen spiser på kontoret, og andre går ud i byen – og derved går man glip af de sociale fordele, en firmafrokost kan give.

En fordel for både virksomhed og medarbejder

Det gode sammenhold, der nødvendigvis må komme af, at man snakker sammen hver eneste dag, er noget, der kommer både medarbejder og virksomhed til gode. En fælles firmafrokost gør, at man som medarbejder bliver bedre venner med dem, man går sammen med hver dag. Derfor kan en firmafrokost i sidste ende øge glæden ved at gå på arbejdet. Når folk kender hinandens styrker og svagheder, har de også nemmere ved at arbejde sammen. Derfor kan en firmafrokost også komme virksomheden til gode. På de fleste arbejdspladser er det nemlig helt vitalt for den samlede succes, at de ansatte kan finde ud af at arbejde sammen. På den måde er en lækker og fælles firmafrokost noget, der kan komme både virksomhed og medarbejder til gode.

Hvordan sørger man for den rigtige firmafrokost?

Det er blevet populært i virksomheder af enhver slags at sørge for en firmafrokost til de ansatte. Det betyder også, der i dag er mange løsninger og ordninger at vælge imellem. Det kan derfor være svært at vide, hvordan man vælger den rigtige firmafrokost og ikke mindst en, der passer til alles smag. I en virksomhed er der typisk mennesker af enhver slags, og de har måske forskellige holdninger til, hvad en god firmafrokost består af. Derfor er variation et nøgleord, når det kommer til valg af firmafrokost. Samtidig er det vigtigt, maden er fremstillet af gode og friske råvarer. Kun på den måde kan man sikre, at alle i virksomheden ender med at være tilfredse med valget af firmafrokost.

Frokost.dk sikrer mad fra mange køkkener

Hvis man vil være sikker på en firmafrokost, der er utroligt varieret, skal man vælge frokost.dk som sin leverandør. Det er nemlig et helt unikt koncept omkring firmafrokost, hvor man kan få mad fra mange forskellige køkkener samlet under én leverandør. Man kan hele tiden skifte mellem de forskellige muligheder og løsninger, så man aldrig når at blive træt af den firmafrokost, der serveres. Samtidig har man frokost.dk som tovholder, så man ikke skal være bange for, at der ikke bliver koordineret mellem de forskellige leverandører. Hvis man vil være sikker på at få en firmafrokost, der er både varieret og nem at have med at gøre, skal man altså vælge at tage kontakt til frokost.dk.

Kvalitet, service og fleksibilitet i højsædet

Det er ikke kun variation, du kan være sikker på, når du vælger frokost.dk til at servere din firmafrokost. De har nemlig flere værdier, der kommer dig som kunde til gode. Ikke kun variation er i højsædet, men også kvalitet, service og fleksibilitet. Det første hænger sammen med, at deres firmafrokost udelukkende er baseret på gode, friske og ofte økologiske råvarer. Derudover vil man som kunde hos frokost.dk opleve en service ud over det sædvanlige. Ens behov for firmafrokost kan ændre sig fra den ene dag til den anden, og derfor er det godt, at man får fuld fleksibilitet med frokost.dk. Det sikrer, at du ikke kommer til at stå med alt for meget mad den ene dag og alt for lidt den anden. Der er altså flere gode grunde til at vælge frokost.dk, når du vil have en smart løsning med din firmafrokost. Ikke mindst fordi du helt selv kan sammensætte din frokostordning, så den passer perfekt til virksomhedens individuelle behov.

Få frokost med fokus på sundheden

I disse år er der mange virksomheder, der har fokus på at give deres medarbejdere en bedre mulighed for at være sunde i hverdagen. Sunde medarbejdere er nemlig noget, der også kommer virksomheden til gode. Det er en vinkel, som kan være god at tænke ind over, når man alligevel skal vælge en firmafrokost. Hos frokost.dk kan man nemlig få en ordning, der har ekstraordinært fokus på en sund frokost. Man kan derfor få en firmafrokost, der stadig er lækker, varieret og frisk – men også med mindre mættet fedt og sukker. Det er derfor et valg, der er værd at overveje for den virksomhed, der gerne vil gøre en indsats for at få sunde og glade medarbejdere.

Tag kontakt og hør mere

Vil du gerne vide mere om, hvordan en firmafrokost fra frokost.dk kan komme dig til gode? Så kan du med fordel læse mere på deres hjemmeside, hvor der også er en oversigt over alle de leverandører, du kan få firmafrokost fra. Du kan også altid ringe direkte til frokost.dk og høre mere om, hvordan deres løsning med firmafrokost kan komme din virksomhed og dens medarbejdere til gode.

]]>
http://www.banq.dk/den-rigtige-firmafrokost-goer-en-forskel-for-baade-medarbejder-og-virksomhed/feed/ 0
Rejseafregning bliver både nemt og hurtigt med Acubiz app http://www.banq.dk/rejseafregning-bliver-baade-nemt-og-hurtigt-med-acubiz-app/ http://www.banq.dk/rejseafregning-bliver-baade-nemt-og-hurtigt-med-acubiz-app/#respond Thu, 01 Feb 2018 09:25:39 +0000 http://www.banq.dk/?p=4125 Har du hørt om Acubiz? Det er en app, som mange virksomheder i forskellige brancher i dag gør brug af for at optimere deres processer. Blandt andet når det kommer til rejseafregning, er en Acubiz en kæmpe lettelse i virksomheden. Da flere og flere virksomheder sender deres medarbejdere ud for at repræsentere virksomheden i udlandet, er Acubiz en meningsfuld og god investering. Hvis man udfører rejseafregning på traditionel vis, er det nemlig en masse papirarbejde. Det er ikke alene tidskrævende og tungt, men det øger også risikoen for fejl. Hvis man i en virksomhed har en vis mængde rejseafregning, giver det altså god mening at bruge en app som Acubiz til at gøre processen bedre og nemmere for alle parter.

Forretningsrejser bliver mere populære

Der er flere og flere virksomheder, der sender deres medarbejdere ud på forretningsrejser. Det skyldes, at vi lever i en globaliseret verden, hvor samarbejde med andre lande og udenlandske virksomheder er nøglen til succes. Men når der kommer flere forretningsrejser, er der også flere medarbejderudlæg og mere rejseafregning. Hvis rejseafregning i forvejen er en tung og besværlig proces, kan det altså blive en irriterende pligt, især hvis der kommer flere og flere forretningsrejser. Almindelig rejseafregning kræver nemlig, at medarbejderen gemmer alle kvitteringer og fakturaer. Herefter skal regnskabsafdelingen sidde med dem og udligne, så rejseafregningen kommer til at stemme. Det er både tungt, tidskrævende og øger risikoen for fejl. Derfor kan det for mange virksomheder godt betale sig at lede efter et alternativ som Acubiz, der giver nemmere og hurtigere rejseafregning.

App digitaliserer virksomhedens rejseafregning

I dag har vi næsten alle sammen en smartphone. Derfor giver det mening at tænke i en app baseret løsning, også når det kommer til sådan noget som rejseafregning. Det gør det nemlig nemt for både medarbejder og regnskabsafdeling at holde styr på rejseafregningen. For medarbejderen bliver det langt nemmere, for beløbene skal blot indtastes i appen. Man kan sagtens arbejde offline og på farten, så det er hurtigt lige at gøre. Samtidig slipper regnskabsafdelingen for bunker af papirer og kvitteringer, der gør processen med rejseafregning både irriterende og tung. En app som Acubiz er derfor oplagt, hvis man i virksomheden gerne vil optimere nogle af processerne. Rejseafregning er nemlig et af de steder, hvor man kan spare meget tid og besvær ved at digitalisere processen.

Spar tid – og dermed penge

I en virksomhed vil man altid forsøge at optimere processerne så vidt muligt. Da rejseafregning ofte er en tung og tidskrævende post, giver det god mening at gøre en indsats netop her. Tidligere har det været svært at gennemskue, hvordan man kunne optimere netop denne proces – men med Acubiz bliver det nemt at optimere hele processen med rejseafregning og spare tid. Det gør, at der både for medarbejder og regnskabsafdeling er mere tid til andre ting. Derfor kan det for en virksomhed ende med at være en investering, da det at spare tid på rejseafregningen kan øge produktiviteten samlet set. Når man sparer tid, sparer man penge – og derfor skal man investere i Acubiz til rejseafregning.

Få en gratis demonstration

Alle systemer virker komplicerede og besværlige, indtil man lærer dem at kende. Acubiz giver dog mange fordele, ikke kun med rejseafregning, når man er velbevandret i det. Vil du se Acubiz i aktion, kan du altid kontakte teamet. De rykker nemlig gerne ud og giver dig en helt gratis demonstration af systemet, og hvordan det kan bruges til rejseafregning og meget andet. Appen er nemlig ikke kun udviklet til at spare tid og dermed penge på rejseafregning, men kan også bruges til tidsregistrering, kørselsregnskab og mange andre medarbejderudlæg. Derfor er det oplagt for den virksomhed, der gerne vil spare tid og dermed penge ved at effektivisere og digitalisere deres processer.

]]>
http://www.banq.dk/rejseafregning-bliver-baade-nemt-og-hurtigt-med-acubiz-app/feed/ 0
Lån penge i dine værdigenstande og få maksimal frihed til at bruge dem http://www.banq.dk/laan-penge-i-dine-vaerdigenstande-og-faa-maksimal-frihed-til-at-bruge-dem/ http://www.banq.dk/laan-penge-i-dine-vaerdigenstande-og-faa-maksimal-frihed-til-at-bruge-dem/#respond Wed, 31 Jan 2018 13:52:05 +0000 http://www.banq.dk/?p=4121 Er du også en af dem, der har leget med tanken om at låne penge? De fleste af os kender nok til følelsen af, at vores egen pengebeholdning ikke helt rækker. Især omkring højtider og ferier kan det være svært at finde penge til alt det, man gerne vil gøre og have. Det kan også være, at der kommer en uforudset udgift, som vælter budgettet. Derfor kan det i flere situationer være fristende at låne penge for at lappe hullet. Alligevel er der mange, der afholder sig fra at låne penge, fordi de er bange for at blive fanget i en dyr og ufordelagtig aftale. I mange låneaftaler er der en masse gebyrer og ting med småt, som man skal være opmærksom på. Men hvis du vælger at låne penge ved at tage pant i dine værdigenstande, er du fri for at skulle bekymre dig om alt det.

Tag et lån i friværdien i dine værdigenstande

Hvis man har værdigenstande i eller omkring hjemmet, er det lidt tosset, hvis man skal ud og låne fra 0. Samtidig kan man få en langt bedre og fordelagtig låneaftale for begge parter, hvis der står noget som sikkerhed for lånet. Det er grunden til, der er så mange, der låner penge i deres hus eller sommerhus. Men hvem siger, at man ikke kan låne i andre og mindre værdigenstande? Hvis du kunne tænke dig det, skal du have kontakt med Pantialt.dk. Hos Pantialt.dk kan man nemlig låne penge ved at tage pant i sine værdigenstande. Det sikrer, at du får en god og fordelagtig låneaftale, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om alt det med småt. Hvis du står og mangler penge, og du alligevel har genstande af en vis værdi i dit hjem, er det altså en mulighed, der er værd at se nærmere på.

Brug stort set alle genstande af værdi

Måske tænker du: Har jeg noget i mit hjem, som jeg kan bruge til at låne penge? Svaret er højst sandsynligt ja. Det er nemlig stort set alle former for værdigenstande, som du kan bruge hos Pantialt.dk. Hvor meget genstanden er værd, er naturligvis bestemmende for, hvor meget du kan forvente at få udbetalt. Til et mindre lån kan man bruge smykker, ure eller kunststykker som værdigenstand. Men vil man have et større beløb udbetalt, kan man også bruge eksempelvis en bil, designermøbler eller et sommerhus. Derfor er Pantialt.dk en løsning, der passer til næsten alle. Det bedste er, at man kan ansøge og få et uforpligtende tilbud allerede i dag ved hjælp af deres hjemmeside.

Send en ansøgning i dag og få svar

Når du pantsætter dine værdigenstande hos Pantialt.dk, foregår det i praksis sådan, at du sælger din ting og lejer den, indtil du er klar til at købe den tilbage. På den måde låner du penge i din ting, uden at du skal betale i dyre domme for det. Du kan allerede i dag sende en ansøgning, hvorefter du får et uforpligtende tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du låner penge via din værdigenstand. Det er ganske nemt at ansøge via hjemmesiden, hvor man skal opgive nogle oplysninger om genstanden og evt. sende billede. Derefter får man et helt gratis og uforpligtende tilbud, som man kan vælge et takke enten ja eller nej til. Hvis du overvejer at låne penge, er det altså et godt sted at starte.

Fuld frihed til at bruge pengene

Der kan være flere gode grunde til, at man vil låne penge. Måske skal man betale regninger. Måske vil man bare gerne forsøde livet lidt ekstra. Hvis man låner penge i banken, skal man ofte fortælle, hvad pengene skal bruges til. Alt det er du helt fri for, når du låner penge ved at tage pant i dine værdigenstande. Her får du nemlig fuld frihed til at bruge dine penge, præcis som du har lyst til. Det er altså ikke alene nemt at låne penge ved at tage pant i værdigenstande, men det er også mere frit end de fleste andre former for lån.

Mangler du penge? Lån penge nemt i dag

Det kan som sagt ske for os alle, at pengene ikke helt rækker. Og hvis du føler, at du mangler penge, er det at sælge dine værdigenstande med tilbagekøb en oplagt løsning. Det er nemlig en måde at låne penge på, der sikrer fuld gennemsigtighed fra start til slut. Derudover har du frihed til at bruge pengene, præcis som du ønsker. Sidst men ikke mindst er det nemt og hurtigt at ansøge. Det hele kan klares hjemme fra sofahjørnet, da det gøres over internettet. Hvis du er nysgerrig på, hvad du kan få for din værdigenstand – hvad enten det er din bil, et maleri eller noget helt tredje – skal du derfor sende en ansøgning allerede i dag.

]]>
http://www.banq.dk/laan-penge-i-dine-vaerdigenstande-og-faa-maksimal-frihed-til-at-bruge-dem/feed/ 0
Intim hårfjerning kan i dag gøres ved hjælp af laser http://www.banq.dk/intim-haarfjerning-kan-i-dag-goeres-ved-hjaelp-af-laser/ http://www.banq.dk/intim-haarfjerning-kan-i-dag-goeres-ved-hjaelp-af-laser/#respond Mon, 29 Jan 2018 10:41:03 +0000 http://www.banq.dk/?p=4118 Intim hårfjerning er en almindelig og udbredt praksis blandt danskerne. Efter det kom på mode at være mere eller mindre hårfri i de intime områder, er den intime hårfjerning kun blevet endnu mere populær. Ikke mindst blandt unge mennesker er det helt normalt at fjerne hår i de intime områder. Når man ønsker intim hårfjerning, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Da det er et udbredt ønske at kunne fjerne uønskede hår på kroppen, er der flere forskellige metoder til at udføre intim hårfjerning. Alle har de fordele og ulemper, som man må veje op mod hinanden. Men hvis man ønsker sig et permanent resultat uden gener, skal man vælge at få fjernet sin uønskede hårvækst i de intime områder ved hjælp af laserteknologi.

Skraberen er den mest populære løsning

Når det kommer til at fjerne hår nemt og hurtigt, er den klassiske barberskraber oplagt. De fleste bruger skraberen til at fjerne hår i ansigtet, på benene og under armene. Når det kommer til intim hårfjerning, er barberskraberen dog ikke altid den bedste løsning. I de intime områder er huden utrolig følsom og sart, og det er noget, man skal have i mente, når man vil have intim hårfjerning. Med en skraber kan man let komme til at skære sig, og i bedste fald bliver huden irriteret. Man kan risikere indgroede hår, knopper og kløe. Sidst men ikke mindst er skraberen ikke det bedste valg, da resultatet er meget uholdbart, og man ofte kan se og mærke hårene igen efter kort tid. Derfor kan det godt betale sig at overveje et andet alternativ, når det kommer til intim hårfjerning.

Voksbehandlingen giver længerevarende resultater

Voksbehandlingen er et andet populært valg, når det kommer til intim hårfjerning. Her får man nemlig et resultat, der varer i op til en måned. Dog skal man lige vænne sig til smerten, da det er smertefuldt at få revet alle hårene ud med voks. Derudover er det ofte også dyrt, hvis man skal have regelmæssige voksbehandlinger. Det kan være svært at få tilfredsstillende resultater derhjemme, og derfor kan det være nødvendigt at skulle til en professionel behandler, hver gang man vil have intim hårfjerning. Det er derfor en løsning, der ud over smerten kan blive dyr og besværlig i længden.

Laser giver permanent intim hårfjerning

Hvis du vil have helt permanente resultater, skal du i stedet for skraberen og voksbehandlingen ty til intim hårfjerning ved hjælp af laser. Det er en banebrydende teknologi, der gør det muligt for dig aldrig mere at skulle bekymre dig om intim hårfjerning. Det foregår i praksis ved, at man ved hjælp af laser går ind og ødelægger hårsækken ved at opvarme den til ca. 70 grader. Derved får man permanente resultater. Samtidig slipper man for de gener, som man normalt vil få ved voksbehandling og skraber. Man behøver ikke bekymre sig om kløe, knopper, indgroede hår, rødme eller noget andet. I stedet kan man nyde, at man er fri for hår og har præcis det look, som man ønsker sig.

Dyrt nu og her – men en investering i længden

Du kan få intim hårfjerning med laser hos Nygart Privathospital. Her gøres der udelukkende brug af den nyeste og bedste teknologi, hvilket sikrer, at du får de bedste resultater, der er tilgængelige på markedet. At få fjernet hår med laser på et privathospital vil naturligvis være dyrere nu og her, end det er tilfældet med andre hårfjerningsmetoder. Dog skal man holde det op imod, hvor mange penge man kan komme til at bruge på voksbehandlinger samt skrabere og skum gennem hele livet. Det kan anses som værende en investering, da man slipper for at bruge flere penge på det resten af livet. Det er derfor en form for intim hårfjerning, der er værd at overveje for mange.

Gratis forundersøgelse og fokus på tryghed

Der er mange fordele ved at vælge Nygart Privathospital – ikke kun på grund af den nyeste teknologi. Her starter alle forløb med intim hårfjerning nemlig med en grundig forundersøgelse. Det sikrer, at du kender til behandlingen og ved, hvordan det hele kommer til at forløbe. Derfor får du også tryghed, når du får intim hårfjerning hos Nygart Privathospital. Du kan bestille tid allerede i dag eller kontakte privathospitalet, hvis du gerne vil vide mere om deres løsning med intim hårfjerning.

]]>
http://www.banq.dk/intim-haarfjerning-kan-i-dag-goeres-ved-hjaelp-af-laser/feed/ 0
Studido fortæller om holdsport – Hvad gør det for dit barn? http://www.banq.dk/studido-fortaeller-om-holdsport-hvad-goer-det-for-dit-barn/ http://www.banq.dk/studido-fortaeller-om-holdsport-hvad-goer-det-for-dit-barn/#respond Tue, 16 Jan 2018 10:38:47 +0000 http://www.banq.dk/?p=4108 Studido synes, at sport er mere end bare fysisk aktivitet. Det er en måde at udtrykke og identificere sig på. Der er et utal af måder at dyrke sport på. Sport er ikke nødvendigvis høj fysisk aktivitet, men kan også være rollespil, lektier eller for den sags skyld e-sport. Sport handler kort sagt om at samarbejde om et fælles mål, mener Studido.

Børn udvikler deres sociale kompetencer og skaber relationer igennem holdsport. Børn med gode sociale færdigheder og mange relationer er gladere og sundere end børn med lavere sociale færdigheder og få relationer. Det er blandt andet dét, undervisningsvirksomheden beretter om på sin side her. Dette skyldes, at børn med gode sociale færdigheder er bedre til at finde sig til rette i nye omgivelser, og på den måde føle sig godt tilpas. Derfor anbefaler Studido altid, at børn dyrker sport. Børn kommer ofte ud for at skulle tilpasse sig nye omgivelser. F.eks. at starte i en ny klasse eller til en ny sport. Her vil børn med høje sociale færdigheder have lettere ved at socialisere sig med andre børn.

Studido - sport er sundt for børn

Børns sociale færdigheder bliver i høj grad udviklet i de tidlige år i vores liv og i løbet af skolegangen, kan Studido fortælle om. Derfor er det vigtigt, at disse færdigheder bliver stimuleret og udviklet – især mens man er barn. Eksempelvis styrker børn deres empati ved at være tålmodige og lære fra sig. Det kan både være ved at hjælpe en ven med et fodboldtrick eller hjælpe med at lave en matematikopgave. Studido er med vores online læringsplatform også klar til at hjælpe med de faglige opgaver.

Studido: Træd ud af din comfort zone nu!

Der er måske ingen drenge eller piger i klassen, som går til basketball eller volleyball, hvilket kan gøre det utrygt at skulle begynde til basketball eller volleyball. Studido kender selv til alle følelserne, da mange af tutorerne selv gik i skole for under 10 år siden. Barnet kender måske ingen og er derfor nervøs for at fejle. Eller måske er det frygten for ikke at være god nok, som fylder i tankerne.

Studido - træd ud af comfort zone

Det er vigtigt, at børn bliver skubbet ud af deres comfort zone. Hvis ikke, er du med til at gøre dem en kæmpe bjørnetjeneste. Hvis børn ikke opsøger noget utrygt, bliver de aldrig trygge i utrygge omgivelser – Studido mener, at netop dét at være tryg i utrygge situationer er en vigtig læresætning. Vi mennesker vil hellere end gerne undgå ukomfortable situationer, hvilket er helt naturligt. Men hvis du gerne vil hjælpe dine børn, er du nødt til at skubbe dem ud af deres comfort zone – en handling der kan være svær men nødvendig, mener Studido. Ellers kan en konsekvens af dette være, at de mister virkelighedsfornemmelsen og evnen til at turde kaste sig ud i nye situationer senere i livet. Derfor bør du som forælder tage ansvar og gøre, hvad der er bedst for dem. Du må selvfølgelig ikke tvinge dine børn imod deres egen vilje, men forsøg at give dem positive incitamenter og blide skub i den rigtige retning. Studido mener for eksempel at du kan fortælle, at du vil tage med til deres første træning, eller fortæl dem om dine egne gode erfaringer med at starte til en ny sport. Ved at give dem positive incitamenter og erfaringer, vil de hurtigt skabe et stærkt fundament til at tage initiativ til at udforske nye ting. Lær dem i stedet at tage de rigtige forbehold, så risikoen for at fejle nedsættes. Studido mener, det er den rigtige tilgang – selvom den kan virke hård og svær.

 

Holdsport udvikler børn, mener Studido

Kort og godt. Dit barn udvikler sig mere end hvad man umiddelbart skulle tro, ved at deltage i holdsport. Evnen til at arbejde omkring et fælles mål er en uvurderlig egenskab at besidde. Hvis du er interesseret i at læse mere om holdsport og dens virkning på dit barn, så læs vores E-bog ”Holdsport er essentielt for børns udvikling”.

Studido gør det sjovt og lærerigt at være barn.

]]>
http://www.banq.dk/studido-fortaeller-om-holdsport-hvad-goer-det-for-dit-barn/feed/ 0