Emil Raun – et arbejde med mening

Emil Raun Emil Raun er en af de personer, der har et job med mening. I hvert fald hvis man er en af dem, der definerer et ”job med mening” som et job, hvor man hjælper, vejleder, råder og rådgiver andre mennesker til muligheder, der kan bidrage til en både gladere og lettere hver dag.

Emil Raun har stiftet et sted, der giver mening for borgere uden job

Emil Raun arbejder nemlig i Varda, som er et jobservicecenter, der ligger i Tommerup på Fyn. Emil Raun har faktisk været med til at stifte og opbygge jobservicecenteret, hvor Emil Raun og hans øvrige ansatte hver dag hjælper borgere med at komme tilbage i beskæftigelse eller ud i aktivering – beskæftigelse og aktivering som for mange borgere giver dem glæden tilbage ved hverdagen og øger trivslen.

Det har ikke altid været en lige let vej for Emil Raun at drive Varda jobcenter til, hvor det er nu, men for Emil har altid det været alle anstrengelserne værd. Og grunden til det er, at Varda Jobservicecenter er et sted, der giver mening for mennesker. Hos Varda Jobcenter sælger Emil Raun hverken tøj eller reklame men bidrager med råd, vejledning og en rettesnor til virkelige mennesker med mere end materielle behov.

Hvis du vil læse mere, kan du følge Emil Raun her på Kommunikationsforum.

About the Author