Er dine firmabiler ofte snavsede?

Ejer du en virksomhed og er blevet godt træt af at dine firmabiler ofte er snavsede, når I skal ud til kunder? Bruger du meget tid og penge på at tage få dem vasket? Så findes der heldigvis en løsning!

Det kan være yderst frustrerende, når man har en virksomhed og man ofte skal benytte sig af sine firmabiler, hvis de er snavsede. For det er vigtigt at man giver sine kunder det rigtige førstehåndsindtryk og det vil hurtigt blive forringet, hvis man kommer kørende i snavsede firmabiler.
Men det danske vejr er utilregneligt og bilerne vil derfor udsættes for et skiftende vejr. Det vil derfor indebære at bilerne både vil stå i regn, sol, blæst og så videre, som derfor gør dem hurtigere beskidte. Mange virksomheder skal derfor hver uge vaske deres biler, som kan være belastende. For sælgerne har generelt meget travlt og det kan derfor være svært at nå det hele i hverdagen.
Der findes heldigvis en løsning, hvis man er gået hen og blevet godt træt af dette. For man kan nemlig få industriporte. Det er nemlig ikke altid nok at have sine firmabiler i en garage, hvis der ingen porte er. For regn og blæst vil stadig have mulighed for at trænge ind på bilerne og de vil derfor ikke stå i tørvejr af den grund. Det er derfor vigtigt at man har industriporte, så man altid er sikker på at de er rene, når de skal bruges til at komme ud til kunderne.

Derudover kan industriporte også være en yderligere sikkerhed, når der er tale om tyveri. Man vil derfor være mere tryg, når man forlader arbejdspladsen, da man ved at de står bag låste industriporte!

Det kan derfor varmt anbefales at få industriporte, hvis man er træt af at se på snavsede firmabiler!

 

Tags :

About the Author