Leje og leasing af massagestole

Ekstra nydelse i hverdagen uden at budgettet sprænger

Nydelse er mange ting, afhængig af hvem du spørger. Det kan være god mad, det kan være en løbetur, det kan være en god omgang massage. Hvis du kan nikke genkendene til sidstnævnte, kan en massagestol på kontoret være en løsning. Det lyder måske overdrevent for nogle – hvem har brug for en massagestol på kontoret? Det har I, hvis I har lyst til lidt ekstra nydelse i hverdagen, som tilmed kan gavne produktiviteten.

15 minutters massage om dagen kan gøre underværker

Den lille pause om dagen kender vi alle sammen. De 5 minutter, vi tager, når hjernen så småt er ved at koge over, og der skal etableres ny energi. De 5 minutter (eller 15) kan bruges fornuftigt, hvis du bruger tiden i en massagestol. Én ting er, at det giver afslapning og et øjebliks ren nydelse – men det giver også noget på energifronten. Det kan måske lyde mærkeligt, at afkobling kan give energi. Men i et hektisk arbejdsmiljø kan det være nøglen til at balancere – så stressen ikke tager over. Den bedste massagestol er den, som vil gøre en forskel på kontoret!

Hvis du prøver at give dig hen i 15 minutter om dagen, vil du potentielt føle, at energiniveauet øges. Og i sidste ende kan det betyde en hel del for dit arbejde – du koncentrerer dig bedre med, da dit fokus har fået lov til at bevæge sig. I stedet for at sidde fast i den samme opgave og blive snæversynet, får du en pause, hvor fokus kun er på afkobling. Således er du klar til at lægge fokusset på arbejdsopgaverne bagefter igen.

Leje eller leasing af massagestole er en mulighed, der er økonomisk overkommelig

Hvis du synes, at en massagestol på kontoret lyder som noget, der kunne være attraktivt, men du er bange for, at det sprænger budgettet, er der en løsning. Hos World of Comfort – førende udbydere af massagestole i højeste kvalitet – er det muligt at leje eller lease en massagestol, således at udgiften virker overkommelig. Hvis du leaser, binder du dig for en selvvalgt periode – jo længere periode, jo billigere bliver det for dig. En lejeperiode derimod kan opsiges, når det passer (inden for de medfølgende betingelser selvfølgelig). Du kan se priseksempler på World of Comforts hjemmeside. Men du kan jo overveje, om en månedlig udgift på 1500 kr. ikke er billigt, hvis det kan spare dig for medarbejderes sygedage?

En anden ting er selvfølgelig, at en massagestol i firmaet også er et personalegode. Det er noget, der viser, at du påskønner dine medarbejdere, og dét i sig selv kan være en stor motivation.

 

About the Author