Christian Betting om work-life-balance

Et eksempel på succesfuld work-life-balance

Mange mennesker har svært ved at finde den gyldne løsning på den perfekte work-life-balance. Perfekt er måske også så meget at sige, for findes den perfekte løsning virkelig? Måske ikke. Men Christian Betting er eksemplet på en erhvervsmand, som både har haft succes med karrieren og privatfronten.

Det er meget forskelligt, hvordan work-life-balanceres defineres. Og meningerne om, hvordan det bør takles, og hvad det i virkeligheden handler om, er mindst lige så forskellige (og mange). For Christian Betting handler det ikke om timerne, der bruges på arbejdspladsen. Det handler om det humør, man er i, når man kommer hjem. Som Christian Betting selv siger: Det nytter ikke noget at tage tidligt hjem, hvis man alligevel er irritabel, tjekker mails og stresser over ikke-færdige arbejdsopgaver.

Hvorfor har det været nødvendigt at finde balancen for Christian Betting?

Christian Betting er en erhvervsmand med mange forskellige stillinger og succesfulde projekter bag sig. Christian har både siddet i fast stilling, haft egen virksomhed i 15 år og ageret administrerende direktør. Sidstnævnte er stadig gældende den dag i dag. Han sidder i virksomheden Lighthouse Energy DMCC i Dubai, som arbejder med vedvarende energi. Som man måske kan fornemme, er Christian Betting en mand, som grundet hans erhverv også har brugt mange timer på kontoret. Hvis man ikke skal drukne fuldstændig i arbejde, og hvis man også skal kunne nyde at være sammen med sin familie, kræver det en balance.

Christian Betting og hans kone tog springet til Dubai i 2009, men de valget at overføre den den danske work-life-balance til livet i Mellemøsten. En masse aktiviteter med familien har været vigtige. Det er derfor både blevet til dykkercertifikat, fiskeri og skiferier (blandt andet) med familien. Disse aktiviteter har været mulige at nyde, fordi arbejds-mindet er blevet på kontoret. Samtidigt forklarer Christian Betting også, at det faktisk giver bedre forudsætninger for at være innovativ og produktiv, hvis man har overskud. Så for ham har det været givende på alle fronter at finde den gyldne balance.

Find Christian Betting på Linkedin, hvis du synes, hans professionelle virke lyder interessant.

 

About the Author