Et nyt køkken fra Rotpunkt skaber glæde for hele familien

Siden tidernes morgen, har køkkenet været anset som et af boligens vigtigste rum. Det var nemlig her, maden blev lavet af friske råvare og kærlighed.

I tiden efter har køkkenets popularitet taget til. Nu bruges det ikke kun til madlavning, men er blevet samlingspunktet for alle familiens aktiviteter. Køkkenet er blevet åbnet op til at varetage flere interesser, der giver plads til alle i familien.

Som det nyeste tiltag på listen er stuen og køkkenet slået sammen til at være ét stort samlingsrum, også kaldet et køkkenalrum. Her er der plads til at hygge, lave lektier, lave mad og selvfølgelig spise den.

Et køkken, der lever op til dine behov

Når det kommer til at vælge et nyt køkken, så er det vigtigt at tage stilling til, hvilke forventninger man har, og hvilke behov og ønsker det skal leve op til. Et nyt køkken er nemlig din mulighed for at skabe et rum lige efter dine drømme.

I dag er det muligt at designe alt fra, hvilket materiale køkkenet skal laves i til køkkenets funktioner og ikke mindst farven. Det betyder, at der lige pludselig er mange beslutninger, man skal tage stilling til.

Rotpunkt leverer kvalitet hver gang

Hos Rotpunkt har vi dine ønsker og behov i forsæddet, når vi bygger dit drømmekøkken. Med vores ekspertise og erfaring inden for området er du i sikre hænder fra start til slut.

Vi har butikker i hele landet, da vi mener, at alle har ret til at bygge deres drømmekøkken, uanset lokation.

I hver butik står vores passionerede medarbejdere klar til at rådgive dig til dit nye køkken. Vi fokuserer på sammenfatte dine ønsker og behov med funktionalitet og design, så du efterlades med en køkkenløsning, der går over alle forventninger.

Vi går op i bæredygtighed

Siden begyndelsen har vi hos Rotpunkt haft en drøm om at levere 100 procent CO2-neutrale køkkenløsninger. Denne drøm blev en realitet i 2020.

Vi mener, at alle har et ansvar, når det kommer til at gøre planten grønnere. Derfor tilbyder vi udelukkende bæredygtige køkkener, så du kan nyde dit nye køkken med god samvittighed.

About the Author