Rotpunkt – masse fordele samlet i ét køkken

Rotpunkt tilbyder muligheder og løsninger til den kræsne køber, der gerne vil have et funktionelt køkken, mens stil og design er i topklasse. Det får man med Rotpunkt. Køkkenproducenten, der er fra Tyskland, har planer om at udvide sin butikskare med flere forretninger i Danmark, Norge og Sverige.

Rotpunkt køkken er tysk kvalitet og nordisk design i ét. Du får med andre ord det bedste fra to verdener. Køkkeninteriøret er inspireret af skandinavisk minimalisme, mens kvaliteten er den bedste fra Bayern-regionen. Derudover har man med Rotpunkt mulighed for at få skræddersyet sit køkken lige efter ens egne behov. Køkkenproducenten har mulighed for at lave kombinationer, der ikke ses andre steder.

Rotpunkt er til de kræsne feinschmeckere

Med Rotpunkt får man muligheden for at sammensætte sit helt eget køkken. Der er udelukkende eksklusive materialer, der kan kombineres på kryds og tværs. Med denne køkkentype får du blandt andet:

  • Over 300 standardfarver
  • 7 forskellige dybder i underskabe
  • Miljøvenlig produktion

Og meget mere. Haus and Honey fører Rotpunkt og kan vejlede dig i, hvordan du på bedste vis kombinerer produkterne, så du får det bedste resultat til dit hjem. Med mere end 300 farver og et utal af andre muligheder, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit nye Rotpunkt køkken.

Vil du høre mere? Så kontakt Haus and Honey på Østerbro. Her vil erfarne køkkenkonsulenter hjælpe dig til lige netop det køkken, du står og mangler. i butikken kan du se udstillingskøkkener fra den tyske køkkenproducent, og du kan finde inspiration samt få svar på dine spørgsmål.

Tags :

About the Author