Sådan kan du bruge støjdæmpning

støjdæmpningHos BL Støjisolering Aps i Holbæk ved de et og andet om støj og hvordan man forhindrer støj med støjdæmpning. De er specialister i støjdæmpning og i hvordan man i det hele taget bedst reducerer støj i og omkring produktionslinjer, for eksempel på fabrikker og værksteder. Derudover er BL Støjisolering Aps i Holbæk specialister i at rådgive folk og virksomheder om, hvordan de bedst overholder grænserne for støj og samtidig skaber det bedst mulige arbejdsmiljø for deres ansatte.

Støjdæmpning nødvendigt for et godt arbejdsmiljø

For at opretholde et godt arbejdsmiljø, kan det mange steder, for eksempel på fabrikker, være nødvendigt med støjdæmpning. Støjdæmpning er med til at skabe et godt arbejdsmiljø, og arbejdsmiljø er lig med glade ansatte, hvilket er målet for langt de fleste virksomheder.

Er der meget støj og larm på en arbejdsplads kan det både gå ud over de ansattes fysiske såvel som psykiske helbred. Det er derfor ekstremt vigtigt at tænke i støjdæmpning. Der findes et hav af forskellige løsninger, når det kommer til støjdæmpning. Det er for eksempel både muligt at finde indendørs og udendørs støjdæmpningsløsninger – og en del virksomheder har brug for begge dele, for at komme støjgenerne bedst muligt til livs.

Støjdæmpning på fabrikker og værksteder

Når BL Støjisolering Aps skal finde den bedste mulige måde at inkorporere støjdæmpning indendørs på en fabrik eller et værksted, sørger de altid for at finde den løsning, der skabe mest mulig støjdæmpning til mindst mulig gene for selve produktionen. Derudover er det også et vigtigt punkt, at virksomheden nemt skal kunne vedligeholde deres anlæg og maskiner.

Målet med indendørs støjdæmpning er, at ”kapsle” maskinerne inde, da lyd, ligesom vand, altid forsøger at finde en vej ud. Da det netop er lydene fra maskinerne, der skaber problemerne, er det dem, der er fokusområdet. Når BL Støjisolering Aps indkapsler maskinerne sørger de naturligvis for at lave huller til eksempelvist betjening, ventilation, transportbånd og så videre. Jo flere huller der er brug for, jo større en udfordring er det, men i disse tilfælde skabes der lydsluser, der bremser lyden. I det hele taget sørger BL Støjisolering Aps for at støjdæmpningen lever op til alle krav.

 

About the Author