Foredrag om arbejdsglæde

Hvad er det, der får de fleste af os til troligt at tage på arbejde hver eneste dag? Det er for de flestes vedkommende en blanding af økonomiske forpligtelser samt den arbejdsglæde, der er forbundet ved at arbejde med noget, der har interesse og som kan udvikle både personlige og faglige kompetencer.

Hvad gør man så, hvis arbejdsglæden er forsvundet?

Er arbejdsglæden forsvundet, bør man spørge sig selv, hvad der er sket, siden den ikke længere er til stede. Det kan være, at chefen er sur og gnaven, at man ikke føler, at man bliver værdsat, og at der ikke tillægges værdi i det arbejde, man udfører. Det kan være, at man konstant skal forklare sig og stilles til regnskab for, hvor mange timer man arbejder. Nogle ledere har nemlig en tendens til at være alt for kontrollerende, og det fjerner som regel arbejdsglæden fra mange medarbejdere. Heldigvis er der hjælp at hente.

Foredrag med Addfocus

foredrag om arbejdsglædeAddfocus er en konsulentvirksomhed, der tilbyder aktive foredrag inden for forskellige områder, herunder også arbejdsglæde, så har du mistet lysten til at tage på arbejde, bør du måske overveje at melde dig til sådan et foredrag.

Undersøgelser viser desuden, at man præsterer bedre på arbejdspladsen, hvis man trives og har arbejdsglæde, så det kan i sidste ende spare mange penge for den pågældende virksomhed.

Addfocus tilbyder også foredrag om kommunikation og samarbejde, sygefravær, stress, mod og meget meget. Både Dong Energy, Egmont, Vestas, Lego, Novozymes, FOA og mange andre verdenskendte danske virksomheder har benyttes sig af disse foredrag, og deres tilbagemeldinger har alle været meget positive.

Op på hesten igen

Har du mistet arbejdsglæden, og har du svært ved at finde motivation til at stå op for at tage på arbejde hver morgen, så kan du gøre klogt i at deltage i et foredrag hos Addfocus.

About the Author