Jens Mygind Bertelsens vej til Varda Jobservice

jens mygind bertelsenJens Mygind Bertelsen fra det private jobfirma Varda Jobservice har en lang og spændende karriere bag sig, inden han havnede i Varda Jobservice, hvor han nu sidder som direktør.

Et af de steder, hvor Jens Mygind Bertelsen har lagt sine ressourcer og energi, var i hans tid hos De Studerendes Råd og Uddannelsesrådet på Den Sociale Højskole i Odense.  Den Sociale Højskole, Odense er en dansk professionshøjskole under University College Lillebælt, hvor studerende uddanner sig i socialrådgivning eller offentlig administration.

Jens Mygind Bertelsen var i De Studerendes Råd på Den Sociale Højskole i Odense med til at forme og tage beslutninger vedrørende det sociale miljø på uddannelsesinstitutionen. Som del af De Studerendes Råd og også i Uddannelsesrådet har Jens Mygind Bertelsen fået stor tilknytning til Den Sociale Højskole og til de andre studerende på stedet.

Fra repræsentant i DSR og UR til direktør i Varda Jobservice

Jens Mygind Bertelsens erfaringer fra hans tid i De Studerendes Råd og Uddannelsesrådet på Den Sociale Højskole har været både godt givet ud og brugbar i forhold til Jens Mygind Bertelsens stilling som Direktør hos Varda Jobservice. Både i De Studerendes Råd og Uddannelsesrådet var der fokus på at spare fagligt, argumentere for sine synspunkter og løfte uddannelsesinstitutionens sociale miljø med andre top-motiverede studerende. På samme måde skal Jens Mygind Bertelsen, som direktør i det private jobfirma Varda Jobservice, indgå tværfagligt samarbejde med kompetente kollegaer, eksterne samarbejdspartnere med flere og særligt – som den overordnet ansvarlige hos Varda jobservice – være overbevisende i sin argumentation vedrørende forskellige løsninger, tiltag, procedurer og lignende, der ligger under Varda Jobservice’s kerneområder.

Et godt råd til den studerende

Det kan som Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice være en rigtig god ide at engagere sig yderligere i sit studie – blandt andet som repræsentant i en af uddannelsesinstitutionens forskellige råd. Når man som færdiguddannet står overfor at skal søge job, viser det nemlig både engagement og ansvarlighed, som kan øge muligheden for ønskejobbet.  Og ligesom Jens Mygind Bertelsen, der nu er direktør i Varda Jobservice, giver det en god ballast at have erfaring at diskutere og sparre med andre topkvalificerede og engagerede mennesker i et fagligt råd.

About the Author