Med billige træbriketter og træpiller får du en billigere og grønnere opvarmning af hjemmet.

En miljøvenlig opvarmning af dit hjem

Der findes mange forskellige alternativer til brændsel i boligen. I mange år har fyringsolie og brændeovne været det foretrukne valg hos danske boligejere. Herefter kom en stor bølge med fjernvarme, hvor varmen blev produceret på værkerne og transporteret gennem store rør til den enkelte bolig eller lejlighedskompleks. De seneste år er der dog sket en revolution, hvor mange er begyndt at gå tilbage til personlige fyr – denne gang med biobrændsel. I forlængelse af danskernes øgede fokus på miljøet og bæredygtige løsninger er fyringsolie og brændeovne begyndt at miste deres popularitet i Danmark. Med blik for et grønnere miljø er træpiller og træbriketter begyndt at overtage positionen, som danskernes foretrukne brændselsalternativ.

Træpiller og træbriketter er CO2-neutrale løsninger

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Men træbriketter, træpiller og andre typer af biobrændsel er faktisk de eneste CO2-neutrale varmekilder på markedet. Men hvordan kan det lade sig gøre?

Jo, det kan lade sig gøre fordi, at træer jo optager Co2 i løbet af hele deres levetid. Ved afbrænding af biobrændsel i høj kvalitet udleder varmekilden mindre Co2, end samme mængde træ har nået et optage i løbet af træets liv. Dermed er det en Co2-neutral løsning, og det er netop fordi, at træpiller er produceret under strenge og høje krav for at garanterer en solid proces og høj kvalitet hele vejen igennem. Grundet produktionskontrollen fra start til slut, er man sikker på at opleve en jævn brændværdi hver gang. Træpiller og træbriketter er fremstillet af savsmuld, der presses sammen til den helt rigtige tykkelse/tæthed.

Herudover er biobrændsel også en billigere løsning for mange. Som følge af den strenge produktionsprocedure, kan anvendelsen af træpiller eller træbriketter være med til at skabe besparelser på varmeregningen. Det er nemlig et billigere alternativ end eksempelvis elektrisk varme eller fjernvarme. Et godt råd i denne sammenhæng er, at man ofte kan sikre sig en besparelse, hvis man kører et lille smut over grænsen. Da mange af disse biobrændsels-produkter produceres i Tyskland, kan der være mange penge at spare ved et smut over grænsen. Det er selvfølgelig også muligt at få en fragtmand til at fragte billige træbriketter hjem til din indkørsel.

German Pellets er #1 inden for træpiller

Ligesom alt andet, så findes der også forskellige producenter af træpiller og træbriketter. Dog har den tyske producent German Pellets formået at skille sig ud med dets høje og jævne kvalitet til en fair pris.

German Pellets er Europas førende producent af træpiller med frem produktionssteder beliggende i Tyskland. Valget om at holde produktionen i Tyskland stammer fra udtrykket “tysk kvalitet”.

Tyskland er oftest et udtryk for kvalitet – det samme gør sig gældende med træpiller og træbriketter. Den strenge kvalitetskontrol sikrer nemlig, at man får et produkt i en ensartet og høj kvalitet.

Kvalitetssikre træpiller er en investering

Selvom German Pellets ligger i en højere prisklasse, end andre mærker, så er valget en investering, der kan opnå større besparelser på varmeregningen.

German Pellets efterlader tæt på inden smuld, hvilket gør, at produktet er nemt at arbejde med og efterlader minimal rengøring.

Når ført man har prøvet German Pellets, er det ikke muligt at gå tilbage til et produkt a ringere kvalitet.

About the Author