Professionel rengøring i København og Århus

Rigtig mange mennesker hader at gøre rent, og rengøring er som regel det sidste punkt på dagsordnen, og det bliver altid udskudt. Kun ganske få mennesker kan lide at gøre rent, og det er især ansatte i rengøringsfirmaer som Perfekt Service, der tilbyder rengøring i både København og Århus.

Hvad indebærer rengøring hos Perfekt Service i København og Århus

En rengøring i København udført af de ansatte hos Perfekt Service består af alt fra almindelig rengøring, som vi kender den, til strygning af tøj og vinduespudsning. Kort sagt kan de gøre lige præcis det rent, som du ønsker, og de gør det tilmed til landets bedste priser.

Priser på rengøring i Århus og København

Mange tror fejlagtigt, at det koster en mindre formue at få et rengøringsfirma til at stå for rengøringen i privaten, men faktum er, at det slet ikke behøver at være særligt dyrt.

Det tager ca. to timer at gøre rent på 100 kvadratmeter, og det vil hos Perfekt Service koste 420 kroner.

Hvor ofte skal der så gøres rent?rengøring i København og Århus

Hvor ofte der skal gøres rent i din bolig afhænger af flere ting. Først og fremmest afhænger det af, hvor mange personer I er, og hvor meget I sviner. Derudover afhænger det også meget af, hvor fanatisk man er mht. støv og rengøring.

De fleste vælger at få rengøring i enten København eller Århus enten én gang om ugen eller hver 14. dag afhængigt af temperament.

Lyder det dyrt?

Lyder det dyrt, så tænk over hvor meget tid du kan spare ved at slippe for rengøringen. Du kan få langt mere kvalitetstid med familien, og I kan eksempelvis tage på en oplevelsestur i København eller Århus, mens rengøringen derhjemme er i fuld gang.

Fordele ved at vælge rengøring hos Perfekt Service

Perfekt Service er et anerkendt rengøringsfirma, som bl.a. er kendt fra TV og deres gode omdømme. Her får du en oversigt over, hvorfor du skal vælge, at lige netop dette rengøringsfirma skal klare din rengøring:

  • Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Hurtig rengøring i København og Århus
  • Rengøringsassistenterne er uddannet inden for rengøring
  • Hjælp og assistance til at købe de rigtige rengøringsmidler
  • Møder altid til tiden
  • Mere end 8 års erfaring med professionel rengøring i Århus og København
  • Elsker at gøre rent!

Du kan besøge deres Facebook-side her.

About the Author