Flytteforretning til dig der skal flytte

Som de fleste formentlig ved, så er det lige nu et rigtigt godt tidspunkt at købe bolig på, hvis man vel og mærke er førstegangskøber, og vælger man at flytte til den nye bolig, kan det være en rigtig god ide at benytte sig af en flytteforretning med mange års erfaring og en stor kundetilfredshed.

Det kan godt være svært at finde en dygtig, effektiv og billig flytteforretning, der samtidig passer ordentligt på dine ejendele, så derfor får du her et lille tip.

flytteforretning

Flyttefirma Sjælland – Danmarks førende flyttefirma

Flyttefirma Sjælland er, som overskriften indikerer, Danmarks førende flyttefirma, og det er ikke helt tilfældigt. Her er der nemlig tale om en flytteforretning, der sætter en utrolig stolthed i at gøre kunderne tilfredse, når de skal flytte. Dette er også en af grundene til, at flytteforretningen faktisk er kåret som det bedste flyttefirma i Danmark på Trustpilot i år 2009, 2010, 2011 og 2012, i og med at det er denne flytteforretning, der har den langt største kundetilfredshed. Faktisk scorer de 9,4 ud af 10 mulige på baggrund af 82 anmeldelser.

Dette er dog langt fra den eneste grund til flytteforretningens store succes. Blandt andre årsager kan bl.a. nævnes:

  • Gratis flyttekasser
  • Betaling med dankort
  • Sikkerhedsgodkendt af PET
  • Online kundeservice
  • Fuld forsikring
  • Grøn flytning med besparelse

Flyttefirma Sjælland hjælper dig med at flytte på hele Sjælland, men står også til rådighed i forbindelse med flytning til udlandet, så står du og skal flytte, er der ingen undskyldning for ikke at henvende sig til den omtalte flytteforretning.

Ønsker du at læse mere om firmaet, kan du enten besøge www.flyttefirmaet.dk eller deres Google+ profil.

About the Author