At bo til leje i Boserups ejendomme

Er du en blandt mange, der ikke har råd til hverken at investere i andels- eller ejerbolig? Så ved du nok også, hvor svært det nogle gange kan være, at finde en god og pålidelig boligudlejer. Hos Boserup ejendomme kan du være helt tryg. De ansatte i firmaet, hvis fulde navn er Boserups Ejendomsadministration, er på alle punkter både professionelle og servicemindede hele vejen igennem. Du kan som lejer af en af Boserups ejendomme være helt sikker på, at hver enkelt ansatte i firmaet vil tage hensyn til både dine behov og ønsker.

Når du flytter ind i en af Boserups ejendomme

Så snart du flytter ind i en af Boserups ejendomme, vil du stifte bekendtskab med Boserups imødekommende ansatte, der er klar til at hjælpe dig med, at komme godt på plads i den af deres ejendomme, du er så heldig, at flytte ind i.

Som ny lejer kan man godt være lidt i tvivl om, hvordan reglerne er samt hvordan tingene gøres i den enkelte ejendom. Som lejer af en af Boserups ejendomme i Danmark vil du altid kunne ringe ind og stille spørgsmål om alt angående ejendommen, du bor i. Du kan også finde god og relevant information om alt fra boligstøtte til håndtering af affald på Boserups egen hjemmeside.

Guides til Boserups ejendomme

På Boserup ejendommes hjemmeside kan du under kategorien ”Lejer”, finde udførlige guides og regler om for eksempel ind- og fraflytning samt mere praktiske guides til, hvad du gør med skraldet i den ejendom, du bor i. Er du i tvivl om, hvordan det forholder sig med økonomi og husleje, når du bor til leje i en af Boserup ejendomme, kan du også finde udførlige manualer til dette, under kategorien ”Økonomi”. Under dette punkt vil du endvidere kunne finde den information, du har behov for, hvis du har spørgsmål til både depositum og forudbetalt husleje. På samme måde kan du under kategorien ”Vedligeholdelse” læse dig frem til, hvordan du som lejer af en af Boserups ejendomme skal forholde dig til den indvendige vedligeholdelse af ejendommen.

Lej hos Boserup

Står du og leder efter en god lejebolig, men har endnu ikke været så heldig at finde en, kan du finde et bredt udvalg af Boserups ejendomme på boligsiden boligportal.dk. Her vil du finde et bredt udvalg af både større og mindre boliger, der passer både enlige samt større familier med børn.

Følg Boserup Ejendomme på Facebook, Twitter og LinkedIn.

About the Author