Emil Raun, Varda, om at dressere næsehorn som sidejob

Der er meget, man ikke ved om Varda ApS Jobservices stifter og ejer Emil Raun, der i dag holder til i Tommerup på Midtfyn. Med hans engagement og lederrolle i firmaet Varda ApS Jobservice og hans kilometer lange liste over besøgte rejsedestinationer verden over, kunne man måske næsten sige sig selv, at Emil Raun ikke ligger på den lade side. Et kendetegn, man ikke kan komme uden om med Emil Raun er i hvert fald stensikkert, at han er drevet af viljestyrke og nysgerrighed.

Ingen smalle steder for Varda ApS Jobservices stifter

Emil Raun er en do’er, både når det kommer til arbejdsinitiativer, men også når det kommer til udfordringer generelt. Når man møder den smilende og imødekommende, men også professionelt klædte, ejer og stifter af firmaet Varda ApS Jobservice, tænker man ikke som det første, at han må være typen, der hverken har arbejdet som dyrepasser eller redet på et næsehorn. Sådan er det med Emil Raun – han overrasker!

Under Emil Rauns studier i Forvaltning, Politik & Administration på Aalborg Universitetscenter tilbage i tiden, havde han ikke et helt normalt studiejob. Den nuværende ejer af Varda ApS Jobservice valgte nemlig de trivielle og ensformige studiejobs på diverse kontorer fra, for i stedet at hænge ud med alt fra løver, elefanter til næsehorn i sin fritid.

Venner med næsehornet

Emil Raun lod nysgerrigheden råde, og endte med at bruge sine timer efter studiet i dyreparken Givskud Løvepark, syd for Herning i Jylland. Faktisk endte han med at blive så populær, både blandt dyr og ansatte, at han gik fra at være alment ansat, til at få ansvar for parkens store næsehorn. Som altid skabte Emil Raun lynhurtigt tætte relationer, og især parkens næsehorn havde et godt øje til den unge studerende. Faktisk endte ham, som vi i dag kender som leder af Varda Aps Jobservice, med at blive så gode venner med næsehornet, at han både var med til at dressere den, kunne kalde på den og sågar fik lov at ride det kæmpe dyr.

About the Author