Nikolaj Florentz Mackowski deler: Bliv en succesfuld iværksætter

Vi alle går og drømmer om det: At starte sin egen virksomhed og oven i købet få succes med den. Dog skal du vide, at det kræver meget hårdt arbejde at få succes som iværksætter. Du kommer bestemt ikke sovende til succesen.

Denne artikel vil give dig nogle gode råd til at blive en succesfuld iværksætter. Hvis du selv går og drømmer om at blive virksomhedsejer og tjene gode penge, så er denne artikel lige noget for dig. Den henvender sig især til ”nybegynderen” inden for iværksætterbranchen. Derfor kan du som nybegynder med fordel sætte dig ned og læse denne artikel igennem og blive klogere på, hvordan du får succes som iværksætter. I artiklen kan du bl.a. læse om, hvordan Nikolaj Florentz Mackowski har båret sig ad.

Kæmp videre når det gør mest ondt

Det vigtigste råd, du bør følge, er, at du skal kæmpe videre, selvom det gør meget ondt. At være iværksætter er ikke altid guld og grønne skove. For at få succes skal du lægge rigtig mange kræfter i din virksomhed. Du skal være klar til et par søvnløse nætter, hvor du giver den max gas med din virksomhed, fortæller Nikolaj Florentz Mackowski.

Når økonomien ser dårlig ud og håbet er ved at forsvinde, så er det vigtigt, at du holder dig selv i gang ved at tænke på de positive ting, der er for enden af regnbuen. Opmuntre dig selv med, at du gør det her for at kunne leve meget bedre efterfølgende. Hvis du har svært ved at opmuntre dig selv, så anbefaler Nikolaj Florentz Mackowski, at du får hjælp af en professionel coach – såsom Arne Nielsson.

Hold fokus på det vigtigste

Som ny-udklækket iværksætter kan det godt være svært at holde fokus på det vigtigste. Dog er det bare så uhyre vigtigt at holde fokus på én ting og kun én ting ad gangen. Hvis du har for mange bolde i luften, så vil du meget hurtigt miste fokus, hvilket vil have en negativ effekt på din virksomheds evne til at udvikle sig.

”Less is more” som man siger, og dette gælder især også, når du gerne vil starte egen virksomhed og samtidig have succes. Arbejd med de vigtigste ting først og lade de andre mindre vigtige ting komme til sidst, afslutter Nikolaj Florentz Mackowski.

Gør som Nikolaj Florentz Mackowski og kombinér arbejde og sport

Nikolaj Florentz Mackowski er endt med at blive en meget succesfuld iværksætter. Og det skyldes især hans evne til at kombinere arbejde og sport. Nikolaj Florentz Mackowski har i mange år dyrket karate på højt niveau, hvilket har givet ham nogle uvurderlige egenskaber som han kan bruge i sit arbejdsliv.

Karate er en sport, hvor det er meget vigtigt, at du fokuserer og har evnen og gå på modet til at træne i mange timer. Netop fokus og vedholdenhed er to ting, der er uhyre vigtige som iværksætter. Hvis du ikke kan være udholdende eller holde fokus, så kan du ligeså godt lade vær med at blive iværksætter. Der er ingen tvivl om, at karate har betydet rigtig meget for Nikolaj Florentz Mackowskis iværksætterliv.

About the Author