Brønshøj-tandlæge tilbyder usynlig tandretning helt uden gener

Vores tænder er noget, vi hele tiden forholder os til. Hver gang vi skal spise, hver gang vi ser os i spejlet, og hver gang vi ser et billede af os selv. Det er bare nogle af de situationer i hverdagen, der minder os om vores tænder. Tænderne er så central en del af vores ansigt, det det for mange ikke kun er vigtigt, at tænderne er sunde og kan bruges til at tygge. For rigtig mange mennesker er både identitet og selvtillid knyttet op på tænderne og deres udseende.

Har man skæve tænder, og ønsker man at få dem rettet, kan en stor bekymring være den famøse metalbøjle. For mange mennesker kan den nemlig være forbundet med store gener.

Men der er en løsning på det, hvis du er en af dem, som frygter flere måneder eller år med metal synligt i munden.

Tandregulering – helt uden at nogen kan se det

Tandregulering behøver ikke være synligt og fyldt med gener. Der findes nemlig en usynlig bøjle, Invisalign, som minimerer mange af de klassiske gener, der er forbundet med tandretning. Invisalign bøjlen er nemlig en gennemsigtig skinne, som kan tages af. Det er derfor også nemt at spise og holde en sund mundhygiejne. Dertil kommer, at behandlingstiden er kortere sammenlignet med man andre metoder inden for tandregulering.

TBT er førende inden for behandling med Invisalign

Tandlægerne Brønshøj Torv er en tandlægeklinik i København, som har specialiseret sig i netop Invisalign tandregulering. Med 13 års erfaring og mere end 1400 behandlinger er klinikken i dag førende både i Danmark og Europa på netop dette område. Tandlæge Luca Bastholm står i spidsen for behandlingerne med Invisalign. Han beskæftiger sig ikke med andet og uddanner og underviser andre tandlæger i brugen af Invislaign.

Ikke kun Invisalign

Selvom klinikken i Brønshøj har specialiseret sig i tandregulering med Invisalign, udfører de også andre typer behandlinger. Faktisk tilbyder de alt det, som du kan forvente af en tandlæge. Så uanset om du skal til regelmæssig eftersyn eller har akutopståede problemer, spå klarer klinikken i Brønshøj også det.

About the Author