Få et nemt og sikkert telefonsystem med en mobil PBX løsning

Efterhånden som virksomheder får flere og flere medarbejdere, der ofte ikke befinder sig på kontoret, kan det være svært at opretholde et godt service og kommunikations niveau med en gammel telefonløsning. Derfor bær flere virksomheder se nærmere på mobil PBX løsningerne på markedet, da det kan højne kommunikationsniveauet igen.

En mobil PBX løsning er et mobilt omstillingsanlæg, hvilket betyder, at man opnår de samme muligheder, som hvis man havde et IP omstillingsanlæg. Det skal dog her bemærkes, at en mobil PBX løsning ikke udelukker de traditionelle fastnettelefoner, idet de kan integreres i virksomhedens telefonsystem. Det betyder altså, at man som virksomhed selv kan vælge, om man ønsker en ren mobilløsninger eller en blanding – det er en af fordelene ved PBX.

For virksomheder med gamle telefonsystemer, vil det muligvis lyd meget moderne, men ønsker man at optimere sit telefonsystem, så er det denne vej, man skal gå. Dette er fremtiden indenfor telefoni, hvor man ikke længere selv skal stå for store investeringer i systemer, man ikke kan finde rundt i. Her bliver hver telefon opfattet som en bruger, hvilket giver mulighed for, at man også med mobiltelefoner kan trække opkald, omstille, deltage i gruppeopkald samt meget andet. Løsningen kan skræddersyes til den enkelte virksomhed, således at man få det mest optimale system for ens arbejdsgang.

En mobil PBX løsninger giver mulighed for at styre det hele fra en mobiltelefon, hvor man bl.a. kan se de forskellige grupper, som virksomheden er delt op, hvilket giver en bedre struktur. Der er utrolig mange fordele ved at skifte til en mobil PBX løsning frem for et traditionelt telefonsystem. Ønsker man at komme med på den moderne og teknologiske bølge, er det det eneste rigtig valg.

About the Author