Et kursus i personprofiler gavner arbejdspladsen!

Der befinder sig mange forskellige personligheder på en arbejdsplads og det kan til tider være svært at enes. Der kan nemlig opstå enormt mange konflikter, idet man ikke kan sammen med en bestemt personlighed. Det ses hyppigere og hyppigere at folk ikke giver plads til hinandens forskelle på arbejdspladsen, som kan påvirke en mere end andre. Det er derfor noget man skal holde øje med!

Der er mange, som ikke føler sig helt bekvemt på sit arbejde, idet man føler, at man er den eneste, der har den holdning og tankegang. Det skal man dog ikke se som noget negativt, selvom det kan være svært. Man kan i hvert fald hurtigt skelne imellem forskellighederne, når arbejdspladsen holder møder eller når der skal træffes beslutninger. Her kan man nemlig se hvordan hver enkel medarbejder håndterer dette. Nogen er højtråbende og ikke vil lade andre tale, hvor andre er stille og ikke siger noget under hele mødet.

Det kan derfor være en fordel for virksomheden gøre noget ved det. Mange ved dog ikke hvad man skal stille op, idet man er forskellig fra menneske til menneske. Men der kan dog ske forbedringer på arbejdspladsen, hvis man gerne vil gøre noget ved dette. Man kan nemlig benytte sig af Supplements kurser. Der er et kæmpe udvalg af kurser, som kan gøre jeres arbejdsplads meget bedre og det er derfor bare at komme i gang. I vil med sikkerhed få det forbedret blot efter et kursus, da Supplement har mange års erfaring.

personprofiler

Hvis I har mange konflikter eller har behov for værktøjer til at kunne håndtere de forskellige personligheder, er det en god idé at tage et kursus i personprofiler. Her vil I få en bred forståelse inden for hvert enkel personprofil, der befinder sig på arbejdspladser. Dette kan virkelig styrke sammenholdet, da man får en helt anden respekt for hinanden. Man kan til tider også blive forbavset over at høre hvordan dine medarbejdere egentlig har det, da man ikke altid kan fornemme det. Det er derfor en meget positiv oplevelse, da det kun vil blive et bedre arbejdsmiljø.

Det kan ligeledes være svært at se det positive i alle personprofiler, som Supplement vil introducere jer for. Hvis man er en kontrolfreak, som skal arbejde sammen med et sjuskehoved, kan det være enormt svært at se det positive i det. Men efter et kursus i personprofiler, vil det hele blive meget nemmere. Supplement vil nemlig gå nøje igennem de forskellige personprofiler, adfærds- og præferenceprofiler, som derfor vil give jer et indblik hvordan det kan benyttes. Derudover vil i få tildelt en masse værktøjer, som er med til at identificere de forskellige personligheder og hvad der får dem motiveres og hvilke elementer, der demotiverer dem. Det er særdeles vigtigt, da man skal kende hinandens styrker og svagheder.

Kurset vil derfor indeholde:

•    Persontyper fra oldtid til nutid
•    Introversion og ekstroversion
•    Rationale eller mavefornemmelse
•    Fordomme og meninger
•    Identificering af personprofilerne
•    Kommunikation
•    Brug af værktøj på arbejdspladsen

Du vil derfor en bred viden om hvordan og hvorledes det hele foregår på arbejdspladsen. Konflikterne vil blive nemmere at løse, da I nu har forskellige værktøjer til at udrede konflikten. Det er dog sjældent at det går hen og bliver til en konflikt efter kurset i personprofiler, da man nu kender til de forskellige personligheder. Man når nemlig at løse det eller kender i forvejen til den andens ansatte holdning og reaktion og kan derfor kommunikere frem for at starte en diskussion. Sammenholdet, forståelsen og respekten for hinanden vil derfor blive øget og det bliver et godt arbejdsmiljø.

Et kursus i personprofiler fra Supplement kan derfor anbefales til alle virksomheder!

About the Author