Prodata overtog IC – Økonomisk genistreg, afslører bøgerne

Prodata overtog alle aktier i Interim Competence i 2014. Det var en fusion, der ikke lod nogen tvivl stå tilbage om Prodatas vækstambitioner – og som tallene viser, har det været en rigtig god investering for et af verdens førende konsulenthuse.

Udover samtlige aktier i Interim Competence overtog Prodata også nøglemedarbejderne fra virksomheden. Den nye selsksabskonstruktion gør, at virksomheden kan servicere kunderne bedre og matche kundernes behov for forretnings- og IT-konsulenter på et hidtil uset plan. Men det er ikke kun Prodatas kunder, der nyder godt at den nye fusion. Samtalige medarbejder hos konsulenthuset får bedre muligheder for at udvikle sig fagligt, karrieremæssigt og kollegialt. Virksomheden vil fremover fokusere på konsulenternes kompetenceudvikling, der sker i overenstemmelse med, hvad markedet efterspørger. Det er en måde, hvorpå Prodata og medarbejderne kan vokse sammen.

Og det har i den grad betalt sig. Allerede i 2016 steg Prodatas omsætning med 230 millioner kroner – en udvikling, de mener, fortsætter igen i 2017. antallet af ansatte steg ligeledes fra 53 til 77, hvilket er et spring på 23%.

Du kan læse mere om Prodata og virksomhedens økonomiske udvikling her samt ambitionerne for fusioneringen af Prodata og Interim Competence.

Tags :

About the Author