Frokost.dk - Frokost

Mangler du inspiration til frokost? Se gode tips her

Er du løbet tør for lækre og sunde frokost ideer? Spiser du den samme ret dag ud og dag ind? Frokost er ét af de tre vigtigste måltider for både børn og voksne. Ofte er du helt afhængigt af et godt frokost måltid for at komme helskindet igennem skole- eller arbejdsdagen, og uden mad og drikke, duer helten ikke. Få gode ideer til din næste lækre frokostanretning her.

Er du ved at gå hel kold, når du åbner frokost madpakken og finder den samme gamle rugbrødsmad, du har spist i evigheder? Der er rig mulighed for at ændre på en kedelig og uproduktiv rutine, mange danskere har oparbejdet. Med sunde og lækre frokost anretninger fra frokost.dk kan du få en nærende og spændende frokost – hver dag.

Et af de mest populære frokost anretninger er kombination af lækker, urban streetfood og traditionel dansk frokostmad. Vælg mellem utallige retter fra buffeten, der både dækker hipsterens behov såvel som alderspræsidentens trang til højbelagte madder. Der er alt at vælge imellem når frokost.dk får lov til at servere frokosten for hele arbejdspladsen.

Et måltid midt på dagen er sundt og produktivt for alle, men det kan virke demotiverende at indtage den samme føde hver eneste dag på arbejdet. En ordning sikrer også, at maden bliver indtaget til middagstid, og at medarbejdere, der har glemt madpakken ikke går sultne rundt på arbejdsgangene.

Sund frokost med alt godt fra havet

En anden mulighed er at tage fat på frokostordningerne, der indeholder alt godt fra havet. Her kan du mæske dig løs i rejer, tun og makrel samt laks og rogn. Havplatten indeholder alt, hvad du kan forestille dig, og hvis du har specielle ønsker, kan det selvfølgelig arrangeres. Frokost.dk har flere frokost aftaler, der er skræddersyet til den respektive virksomhed – og det kan de også gøre for dig.

Alle frokost.dks haveplatte-frokostretter kan kombineres med andre tilvalg, så alles frokost ønsker bliver opfyldt. Ring på 39 20 97 00 eller besøg frokost.dk for at se alle de lækre muligheder.

 

Frokost favoritten

En af de absolut mest attraktive frokostordninger for alle slags virksomheder er den fra Teddy’s Kantine. Her opererer 5 professionelle og passionerede kokke, der alle stræber efter at gøre noget ekstra for alle frokostgæsterne. På en dag I som virksomhed vælger, serveres der lækker hjemmebag til frokosten, og 2 gange om ugen får i leveret lækker frugt og ost til jeres frokost. Dejlig, nemt og lækkert samt billigt for virksomheder.

Få en sund og lækker firmafrokost, der slår den kedelig rugbrødsmad med flere længder.

Tags :

About the Author