Dansk Boligforsikring

Læs ”om os” hos Dansk Boligforsikring

Kender du Danmarks største forsikringsselskab målt på antal tegnede ejerskifteforsikringer? Hvilket forsikringsselskab har hovedsæde i Holbæk? På siden ”om os” kan du få svar på spørgsmålene og læse mere om Dansk Boligforsikring.

Ja, korrekt – Dansk Boligforsikring er det største forsikringsselskab og har hovedsæde i Holbæk, hvorfor du også kan finde virksomheden på Holbæks egen byportal. Men forsikringsselskabet, som sælger landet mest dækkende ejerskifteforsikringer og attraktive sælgeransvarsforsikringer er meget mere end det. På om os siden, kan du læse de seks punkter, der kendetegner Dansk Boligforsikring. Det er seks mantraer, forsikringsselskabet stræber for at efterleve, og det danner grundlaget for virksomhedens succesfulde forretning.

På om os siden hos Dansk Boligforsikring kan du blandt andet læse om ejerkredsen, og hvem der sidder i bestyrelsen. Direktionen består af Jens Plesner Hamann, der har været i forsikringsselskabet i flere år.

Om os handler egentlig om dig

Om os på Dansk Boligforsikrings hjemmeside er egentlig til for dig – dig, som gerne vil lære os bedre at kende, og som er interesseret i at vide hvordan man er en ansvarlig boligejer.

Dansk Boligforsikring er til, for at give dig økonomisk stabilitet, mens du køber eller sælger bolig – og så minimum 10 år efter. Man risikerer nemlig uden en ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring at hæfte for erstatninger 10 år efter man har solgt sin bolig. Det er en udgift de færreste medregner i budgettet, og derfor lider man et stort finansielt tab ved ikke at være forsikret ordentligt.

Hvis du gerne vil have svar på, hvor du ellers kan læse om os henne, er virksomhedsoplysninger.dk et godt sted at starte.

Kontakt Dansk Boligforsikring, hvis du har spørgsmål

Med mere end 17 års erfaring kan du roligt tage kontakt til Dansk Boligforsikring. De tager sig af spørgsmål, der rækker bredt, og du skal derfor ikke tænke over, om dine bekymringer er for store eller små. Dansk Boligforsikring har oplevet alle aspekter af boligbranchen og samarbejder med en række virksomheder, som hver især har en spidskompetence på boligmarkedet. Tilsammen giver det grobund for en grundig rådgivning. Du kan læse mere om samarbejdspartnerne på hjemmesiden.

About the Author