Har du brug for en tandlæge en søndag pga. tandsmerter?

Lider du af tandlægeskræk? Du er ikke den eneste! Der er mange, der ikke bryder sig om at gå til tandlægen, idet de har været udsat for en dårlig behandling. Det kan endda have været for mange år tilbage, men skrækken ligger stadig og gruer.

Der kan være mange grunde til at folk ikke bryder sig om at gå til tandlægen. Den mest almindelige grund er selve smerten. Hvis man ikke får en ordentlig behandling, kan det ofte medføre til smerter, som kan gøre ondt i flere dage efter. Det er der ingen der ønsker og derfor er der mange, der ofte udskyder deres tandlægetjek. Der er dog også mange der har haft tandbøjler, som derefter har fået en frygt for tandlæger.

Det er nemlig ikke behageligt at have tandbøjle, da det er en lang proces og det indebære utallige tandlægebesøg. Det første led i processen er selve aftrykket af ens bid. Det er for nogen noget af det nemmeste, hvor andre ikke bryder sig om det. Så skal tandtænderne finpudses, som heller ikke altid kan være en succes, hvis man som undertegnede, er lidt for glad for søde sager. Så kommer den dag, hvor man skal have tandbøjlen på. Ståltråden der skal få hele biddet til at rykke tilbage, bliver kastet rundt i munden og stikker – kommer dog an på selve tandlægens nænsomhed.

Når det hele er blevet monteret, er det heller ikke en rar følelse. Man kan ikke spise andet end suppe eller yoghurt i flere uger, idet dine tænder er så ømme. Efterfølgende skal man konstant til tjek for at få skiftet ståltråden, som endnu en gang giver flere sår i munden. Det kan derfor være smertefuldt, hvis man ikke har en tandlæge, der er varsom. Det er derfor vigtigt at man vælger sin tandlæge med omhu, da man helst gerne vil undgå at have tandlægeskræk resten af ens liv.

Så er der selve visdomstænderne. Det kan også være en frygt i sig selv, idet de ofte skal hives ud. Mange har desværre været udsat for at de skulle ud og har ikke haft en ordentlig tandlæge, som derfor har medvirket til mange smerter efterfølgende. De kan blive betændt, hvis man ikke har fået en ordentlig behandling, som man helst også gerne vil undgå! Der er derfor mange ting, som man kan frygte ved en tandlæge, som kun er en ulempe, da tænderne skal plejes.

Mange har også stået i den situation, at de har fået tandsmerter i weekenden og ikke aner hvad de skal stille op. For ens egen tandlæge har lukket og hvad gør man så? Det kan være enormt frustrerende at få pludselige tandsmerter, hvis man ikke har en tandlæge, der holder åbent eller er tilgængelig i weekenden. Hvis du har oplevet dette et par gange og blot ventet til hverdagen starter igen, burde du skifte tandlæge. Men til hvilken? Der er nemlig mange tandlæger i dag og det kan derfor være svært at vide hvilken en der er omhyggelig og har de optimale åbningstider.

Du skal dog ikke længere være bekymret. For der er en tandlæge ved navn ”Tandlægecenter Højbro Plads”, som kan tage sig godt af dig. Det er nemlig en tandlæge, der er utrolig nænsom og behandler altid sine kunder godt. Du vil derfor ikke blive udsat for en dårlig behandling, da denne tandlæge har mange års erfaring og ved hvordan det skal gøres. Så hvis du lider af tandlægeskræk, er det helt klart den rigtige løsning at tage kontakt til denne.

Hvis der ligeledes opstår smerter i weekenden og du eksempelvis har brug for en tandlæge en søndag, er det også den rigtige for dig. For denne tandlæge tilbyder deres kunder akut tandlægehjælp, så de er tilgængelige døgnet rundt – også i weekenden og på helligdage. Du vil ikke andet end at blive tilfreds, når du først er patient hos dem, da de gør et fremragende arbejde! Man føler sig utrolig tryg!

Så hvis du får pludselige tandsmerter og har brug for en tandlæge en søndag, er det blot at kontakte Tandlægecenter Højbro Plads – de vil altid være der for dig!

About the Author