Har du brug for en vagttandlæge?

Har du brug for en vagttandlæge, idet du er i problemer med dine tænder? Det er ikke til at vide, hvad man skal stille op, hvis man i forvejen har en tandlæge. Mange tror nemlig ikke at det er muligt at få hjælp uden for sin egen tandlæges åbningstid. Det kan give fatale problemer fremadrettet, hvis man ikke gør noget ved problemet i tide. Det er derfor vigtigt at man altid er forbedret!

Mange har nemlig stået med telefonbogen i hånden, når der pludselig er opstået en akut tandpine. For det er ikke alle smerter, man blot kan gemme væk indtil sin egen tandlæge har tid til at tilse en. Det er dog ikke til at vide hvilken tandlæge, der er en akut tandlæge og det kan derfor pludselig blive mere tidskrævende end man troede.

 Mange udskyder det dog, idet de ikke kan lide at gå til tandlægen. Det kan også gå hen og blive et problem, da det som sagt kun bliver værre, men også dyrere. Tandlægeregningen kan nemlig gå hen og blive meget dyr, hvis man ikke har været til tandlægen i flere år. Det er derfor vigtigt at man hyppigt går til tandlægen. Men hvad hvis man ikke har en tandlæge der tilbyder fleksible åbningstider? Så kan det hele gå hen og blive et problem, da man ofte ikke bare kan tage fri fra arbejde for at gå til tandlægen.

Der er dog en løsning! Så du skal ikke længere gå og være frustreret, da hjælpen er lige om hjørnet. Der findes nemlig en akut tandlæge ved navn Tandlægecenter Højbro Plads, som har åbent døgnet rundt. Det er derfor en vagttandlæge, der altid holder sine telefoner åbne, hvis der skulle opstå problemer uden for åbningstiderne. Så hvis det sker at du midt om natten får en akut tandpine, er det blot at ringe til dette nummer: 31 31 13 06. Denne vagttandlæge har valgt, at det altid skal være tilgængeligt at få hjælp. Derfor kan du altid ringe og få en vejledning til hvordan du dæmper smerten og kan med det samme altid få en tidsbestilling til dagen efter. Det er derfor en af de bedste vagttandlæger i København, da du altid vil være i trygge hænder.

Selve tiderne lyder således at mandag til torsdag er der åbent 8-20, fredag er der åbent fra 8-22 og i weekender og på helligdage 8-18. Der er derfor ikke et øje tørt, da du altid vil kunne finde en dag i din kalender, som tilpasser ind til disse tider.

Udover at det er en akut tandlæge og har fleksible åbningstider er det også en vagttandlæge, som tilbyder kunderne den bedste behandling. De er meget varsomme og du vil aldrig føle, at det har været en smertefuld behandling. Derudover er selve omgivelserne også varme, idet man skal føle sig godt som hjemme.

Det er derfor en vagttandlæge, der kan anbefales til alle, da de altid er til rådighed, behandlinger er smertefrie og til overkommelige priser og du vil altid føle dig i trygge hænder. Gør derfor Tandlægecenter Højbro Plads til din fortrukne tandlæge fremover! Du vil ikke andet end at blive tilfreds!

About the Author