nygart

Nygart – skønhedspionerer gennem 15 år

Privathospitalet AK Nygart er udmærket klar over, at det ofte er en kæmpe beslutning at få foretaget en kosmetisk indgreb eller en skønhedsoperation. Af samme grund ved Nygart også, hvor vigtigt det er for dig, at klinikken møder dig med høj faglig ekspertise såvel som et personligt nærvær. Det lover klinikken dig, lige fra den første forundersøgelse og så længe, du har brug for det.

Nygart kan hjælpe dig, og det gælder alt lige fra læbeforstørrelse, rynkebehandling og permanent hårfjerning til de egentlige kosmetiske operationer som brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og maveplastik.

Nygart – stedet med topkirurgerne

Klinikkens erfarne kirurger lægger stor vægt på altid at lytte til dine ønsker og forhåbninger, ikke mindst så de har mulighed for at rådgive dig på den rette baggrund. Nygart ved nemlig, at to kroppe aldrig er ens, og derfor er den individuelle faglige vurdering også vigtig, inden du tager din beslutning.

AK Nygart har et af landets dygtigste og mest erfarne behandlerteams. Stedet har over 15 års erfaring med skønhedsbehandlinger som læbeforstørrelse, permanent hårfjerning og reduktion af rynker, herunder Botox. Og med intet mindre end omkring 1.000 kosmetiske brystoperationer om året har Nygart ikke mindst den erfaring, der gør dig tryg gennem hele behandlingsforløbet, når du får lavet brystforstørrelse, brystløft eller anden kosmetisk brystoperation.

Og endnu en stor fordel ved Nygart: En forundersøgelse til din skønhedsoperation hos stedet er altid GRATIS.

AK Nygart er lokaliseret i både Aarhus, Lyngby og i hjertet af København.

Nygart er en af Danmarks førende klinikker

Inden for skønhedsbehandlinger og kosmetisk plastikkirurgi er AK Nygart en af Danmarks førende klinikker i. Stedets ekspertise, erfaring og indstilling er den bedste sikkerhed, du kan få, når du søger en kosmetisk klinik. For er der noget, Nygart godt ved, så er det, at det ALTID handler om din krop, dit velvære og ikke mindst dit selvværd. Derfor møder Nygart dig med fuld respekt for dine ønsker. For det er altid individuelle præferencer, der står øverst på prioriteringslisten.

Mange tusind timers kirurgi i hænderne hos Nygarts behandlerteam

AK Nygart består af et tværfagligt team der favner både operationslæger, sygeplejersker, narkoselæger, kosmetologer og administrative medarbejdere. Klinikken har masser af års erfaring inden for sine specialer.

Ikke kun i kosmetiske brystoperationer er Nygart specialister. Det er klinikken også inden for bl.a. maveplastik, fedtsugning, ansigtsløft og øjenlågsoperationer. Nyagrt kan også altid hjælpe dig med at korrigere ar, der aldrig er blevet pæne, næsoperationer, ører og modermærker.

1.000 brystoperationer om året

Hvert evig eneste år gennemfører Nygart ca. 1.000 brystoperationer – brystforstørrelser, brystløft og operationer. Alle disse operationer giver ny harmoni, udvendigt såvel som indvendigt hos patienterne.

Og nårh ja, så er AK Nygart også pionerer inden for skønhedsbehandlinger. Klinikken var blandt de første danske klinikker, der tilbød permanent hårfjerning, IPL hudforyngelse og injektionsbehandlinger med fillers og Botox. Med over 15 års erfaring er Nygart blandt de dygtigste behandlere inden for eksempelvis læbeforstørrelse og rynkereduktion.

Der er altså ingen tvivl. Du vil mærke forskellen hos Nygart. Klinikken gør nemlig meget for at skabe en glad hverdag på tværs af alle stedets fagligheder. I Nygart har medarbejderne stor respekt for hinandens specialer, og det fælles mål er altid, at du som patient bliver mødt med et stort overskud – hver gang!

Kontakt AK Nygart

Du er – naturligvis – altid mere end velkommen til at ringe eller kigge forbi en af Nygart klinikker eller bestille tid til en personlig forundersøgelse. Du finder klinikken i både Aarhus, Lyngby og centralt i København.

Derudover kan du besøge Nygart digitalt, hvor du kan blive meget klogere på virksomheden:

https://www.nygart.dk/

https://da-dk.facebook.com/nygartprivathospital/

https://dk.trustpilot.com/review/nygart.dk

https://www.instagram.com/aknygart/?hl=da

https://www.youtube.com/channel/UCgZkJUO5J4Ursbbrd17-9QQ

https://mylooks.dk/klinik/nygart-privathospital/behandlinger/

https://mylooks.dk/community/topic/forundersogelse-nygart/

https://www.linkedin.com/company/ak-nygart/

https://www.proff.dk/firma/nygart-privathospital-as/kongens-lyngby/hospitaler/14743924-2/

http://www.min-mave.dk/debat/generelle-debatter/aaben-debat/brystforstoerrelse-nygart.htm

https://www.krak.dk/f/nygart-privathospital-as:109707108/8000-aarhus+c

https://nygart.wordpress.com/

https://storify.com/Nygart

https://www.crunchbase.com/organization/ak-nygart

About the Author