Kontakt flyttefirma i forbindelse med flytning

Det er ofte dyrere end man lige har budgetteret med, at flytte, der er altid en masse uforudsete udgifter. Her tænker jeg ikke blot på dine udgifter til flyttefirma. Nej, det er ikke lige det der kan vælte budgettet, for du har vel fået et tilbud fra dit flyttefirma, så du ved hvad det koster dig at flytte? Det er nemlig alt for dyrt at flytte på timetakst, er min erfaring. Få altid et fast tilbud af flyttefirmaet, så er du sikret mod uventede forsinkelser som du ikke selv har indflydelse på.

Så snart du har din aftale på plads med et flyttefirma, og fået leveret kasser at pakke i. Skal du sørge for at lave en god planlægning. Mange flyttefirmaer har gode råd til hvordan man skal pakke. Jeg vil dog gerne lige supplere med et par råd der har gjort den nemmere for mig. Flyttefirmaet har udleveret x antal kasser på bagrund af deres vurdering af din bolig, det holder aldrig. Start altid med at bede om 10 ekstra kasser, og de skal være med i den tilbudspris du har fået. Du får brug for dem.

Start i ordentlig tid med at pakke, og start struktureret. Har du noget du slet ikke bruger, eller kan vente med at bruge, feks. bøger. Som regel kan man kun fylde kassen ½ med bøger for at kasserne ikke skal blive for tunge, så hvis du har mange bøger er det en god idé at starte med dem. Spørg flyttefirmaet hvor tunge kasserne må være, så står du ikke med et problem den dag de kommer.

Hernæst går du i gang med at tømme linnedskabene, håndklæder, viske stykker etc. Sorter samtidigt, og tag kun det med til din nye bolig som du ved at du bruger, og brug alt andet til den store rengøring der vanter både i den gamle bolig men også i den nye. Smid dem i en sæk, så du ved hvor du har det.

Næste skridt er at samle alle ekstra dyner, puder, tæpper, etc. Dem lægger du i bunden på kasserne, og så lægger du dine pyntegenstande i de samme kasser. På den måde sørger du for ekstra beskyttelse til din kære eje. Og selv om flyttefirmaet er forsigtige ved flytningen, er det godt at sikre sine skrøbelige sager. Og sådan fortsætter du. Tunge ting i bunden lette ovenpå, bløde afdæmpende ting i bunden og skrøbelige ovenpå. Så kommer du sikkert igennem din flytning, uanset hvilket flyttefirma du har hyret.

flyttefirma

About the Author