Dansk Boligforsikring blog

Boligblogs hitter – hvad skal du gå efter?

Interiør, boligstyling, maling og masser af inspiration til dit eget hjem er alt sammen noget, du kan finde på alverdens boligblogge på internettet. Når du tænker boligblog er det måske netop sådanne tanker og idéer,  der først kommer frem i hovedet. Men boligblogs er også så meget mere end det. Så hvad kan du ellers finde af gode blogs derude, og kan man finde tips, tricks og idéer, der rækker udover selve interiør-delen?

Boligblogs som vi kender det – inspiration til et hyggeligt hjem

Kender du den følelse af, at hjemmet godt kunne trænge til en omgang fornyelse? Det er de samme møbler, den samme indretning, den samme farve på væggen, ja tilmed den samme duft, som har været der i rigtig mange år. Og nu er du klar til, at der skal ske noget helt andet. Hvis du står i en sådan situation, er der masser af inspiration at finde på det store net. Der findes utallige af blogs, hvor smukke møbler kombineres med farver på innovative og friske måder. Hvis du har en plan om at gennemgå en æstetisk renovering derhjemme, kan du derfor med fordel starte på internettet. Tag en rundtur og udforsk en masse forskellige blogs, hvor gennemtænkte og flot komprimerede billeder ofte er udgangspunktet.

MEN! Som introen lagde op til, findes der selvfølgelig også andet inden for boligblogge-verdenen..

Blog til både kommende og nuværende boligejer – Dansk Boligforsikring

Udover den klassiske forståelse af boligblogs, findes der også platforme, hvor det i højere grad er husets skellet, der fokuseres på. Dansk Boligforsikring – som er det førende selskab inden for ejerskifteforsikringer – kører en blog, hvor der er fokus på brugbart indhold til boligejeren eller til den kommende boligejer. Naturligvis er emnerne ikke forbeholdt denne målgruppe, hvorfor andre mennesker også sagtens kan få gavn af indlæggene. Faktisk kan flere af emnerne bruges af folk, som blot bor i enhver form for hus, lejlighed eller sommerhus. Har du for eksempel døjet med myrer før? Så kan du finde et indlæg, der lige præcis omhandler det.

Andre emner inkluderer tendenser inden for boligpriser (og andre tendenser inden for boligmarkdet), tips til at holde taget tæt og til at holde fugt ude og hvornår du kan spare penge, hvis du skal købe et sommerhus.

Bliv klogere med Dansk Boligforsikrings blog

Først og fremmest kan du selvfølgelig få gode råd på Dansk Boligforsikrings blog. Men du kan i høj grad også blive klogere inden for flere områder af boligbranchen – både i et privat henseende og et erhvervshenseende. Der er derfor ikke tale om ren tidsspild, hvilket nogle mennesker måske forbinder med at kigge på blogge. Der er tale om interessant læsning, som kan komme både dig og din bolig til gode.

Endvidere kan du også få et kort oprids over, hvem Dansk Boligforsikring er. Samarbejdspartnere, jobs og galleri kan altsammen findes på bloggen.

About the Author