Forsikring hos Dansk Boligforsikring

Overvejer du at tegne forsikring hos Dansk Boligforsikring?

Dansk Boligforsikring har været i boligbranchen i mange år efterhånden. De blev stiftet i 2001 og har siden da haft en mission om blive danskernes foretrukne leverandør af ejerskifteforsikringer. De er i dag blandt de førende selskaber, hvorfor man godt kan sige, at den mission er gået meget godt. Eksterne undersøgelser har før vist, at de forsikringsselskaber, der klarer sig bedst, er de med nicheforetagende. Det kan man godt pådutte Dansk Boligforsikring, da de netop er koncentreret om boligbranchen – udelukkende boligbranchen. Det har resulteret i, at de har opnået en indgående ekspertviden om markedet, og om hvad der bedst kan betale sig for dig som forbruger.

Om Dansk Boligforskring

Rent fysisk holder Dansk Boligforsikring til i Holbæk, hvor de har et centralt kontor. Virksomheden leverer dog forsikringer til hele Danmark og er et populært valg grundet en bred dækning og en lav pris. Mere konkret er der tale om ejerskifteforskringer og sælgeransvarsforsikringer. Hvis du har overvejet Dansk Boligforsikring som kommende selskab for dine forsikringer, er det formegentlig også disse, du er stødt på.

Hos Dansk Boligforsikring kan du både tegne en standard og en udvidet ejerskifteforsikring. Den udvidede har en bredere dækningsgrad, og så dækker den i 10 år fremfor 5. Hvad end det er mest optimalt for dig at tegne den ene eller anden, afhænger af din situation. Det er også muligt at forlænge din 5-årige forsikring til en, der gælder i 10 år, men det skal gøres, inden ejerskifteforsikringens udløb. Hvis du er sikker på, at du skal bo i boligen i mange år og derfor gerne vil tegne en udvidet ejerskifteforsikring, vil det være billigst at gøre fra starten – fremfor at forlænge. Dansk Boligforsikring står til rådighed, hvis du mangler rådgivning om, hvilken en forsikring der matcher dit behov bedst. Læs mere om Dansk Boligforsikring på deres om-side.

Willis – Dansk Boligforsikrings faste partner

Én af fordelene ved Dansk Boligforsikring er, at de samarbejder med en række virksomheder, som alle kan tilbyde viden inden for forskellige områder af boligmarkedet. Willis Towers Watson er en af dem, og har været med stort set siden begyndelsen. Dansk Boligforsikring har etableret et solidt business-to-business-samarbejde med Willis Towers Watson, og begge parter kan vidensdele imellem hinanden. Det er ikke kun Willis, der er samarbejdspartner – dem har Dansk Boligforsikring flere af; blandt andet Boliga og REAL Mæglerne. Med samarbejdspartnere kommer der også en bredere viden, som kommer kunderne til gode. Det sikrer en mere alsidig rådgivning, og flere perspektiver kommer i spil.

Hvis du allerede har en forsikring

Hvis du allerede har en forsikring, kan der godt opstå spørgsmål alligevel. Dansk Boligforsikring har på deres hjemmeside en FAQ-side, hvor du kan finde svar på rigtig mange ting vedrørende din forsikring.

En af de ting, der kan være rart at vide, er, hvordan man forholder sig til, hvis der rent faktisk opstår en skade. Der er flere ting, som er gode at overveje. Først er det vigtigt, at du tjekker, om skaden er beskrevet i tilstandsrapporten. Hvis den er det, vil den ikke være dækket af ejerskifteforsikring. Hvis skadens omfang er mindre end 5000 kr, kan det heller ikke anmeldes. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en skade er dækket, skal du naturligvis blot kontakte Dansk Boligforsikring. Du kan også udfylde en skadeanmeldelse på Dansk Boligforsikrings hjemmeside, hvorefter du vil blive klogere, når den er behandlet.

About the Author