hovedkontor

NorthCapital i Denmark udvider basisvirksomheden

Siden investeringsselskabets etablering i 2015 har fokusområdet været inden for ædelstenssektoren i Brasilien, hvor NorthCapital har formået at opnå en position som betydelig investor samt markedsleder. Stifter og ejer Werner Schmidt har anvendt virksomheden som et investeringsselskab og venture capital firma, der deler interesser med andre sektorer og industrier.

I forlængelse har NorthCapital altid haft som mål at udvikle og ekspandere på tværs af geografiske områder, industrier og sektorer for at blive et multi-asset investeringsselskab, der formår at opretholde et globalt perspektiv.

Fra Berlin til Denmark

NorthCapital er stiftet af ejer Werner Schmidt, som er tysk statsborger. Således startede NorthCapital dets operationer i Berlin, hvor Werner Schmidt stadigvæk er bosat, og bankboksen også er lokaliseret.

Dog valgte Werner Schmidt at flytte NorthCapitals hovedkontor til Danmark grundet flere favorable aspekter. Således holder NorthCapital til i Denmark med hovedkontor i København.

Fokusområder

Minedrift i Brasilien har siden begyndelsen været NorthCapitals primære hovedforretning. Dette har ført til en position som leverandør og væsentlig producent af alexandrit og smaragder. Med egene miner i Brasilien lokaliserer og producerer NorthCapital naturlige forekomster af ædelsten, som anses til at være nogle af verdens mest eftertragtede ædelsten.

Som følge af investeringsselskabet primære hovedforretning har NorthCapital produceret og erhvervet betydelige mængder af få ædelsten. Samlingen har til formål at udgøre det finansielle fundament for NorthCapitals udviklingsplaner.

Udviklingsplanen blev for alvor igangsat i 2018, hvor NorthCapital tog de første skridt til at ekspandere inden for industrisektoren i Europa. Her formåede investeringsselskabet at opkøbe en tysk industrigruppe, som udgjorde NorthCapitals første industri aktiviteter i selskabet.

About the Author