Fedtfrysning

Fedtfrysning kan hjælpe dig af med genstridige fedtdepoter

Har du også såkaldte ”problemområder”, hvor fedtet samler sig, og hvor det kan virke næsten umuligt at tabe sig? Selvom man går på diverse slankekure, dyrker motion og spiser sundt, kan man ikke styre, hvordan kroppen er bygget op. Derfor kan fedtfrysning være værd at overveje for dig, der har genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med på anden vis. Ved hjælp af fedtfrysning kan man fryse fedtet væk og derved få synligt mindre fedtdepoter i de såkaldte problemområder. Fedtfrysning er derfor ikke en slankekur, men det kan være prikken over i’et, hvis man længe har gået og kæmpet med at smide fedt i visse områder. Hos AK Nygart tilbyder de behandling med fedtfrysning, og her er man altid sikker på både et godt resultat og et trygt forløb.

Fedt er genetisk bestemt

Hvis man er overvægtig, kan man ved hjælp af kost og motion forandre sin krop på mange måder. Der er dog også visse ting, man ikke kan ændre på. Fedt er nemlig genetisk bestemt, og selvom man er normal- eller let overvægtig, kan man godt have fedtdepoter, som man ikke synes om. Ved hjælp af fedtfrysning kan man sætte fokus på og minimere fedtet i problemområderne. Fedtfrysning kan andet bruges til at fjerne fedtdepoter på inderlår, på maven, på ballerne eller et helt tredje sted. Her kan man nemlig ikke nødvendigvis fjerne fedtet, selvom man spiser sundt og dyrker rigeligt med motion. Derfor er fedtfrysning en behandling, der er værd at overveje, hvis man har sådanne problemområder og ud over det ikke er specielt overvægtig. Fedtfrysning er samtidig en både smertefri og helt sikker behandling.

Hvordan fungerer fedtfrysning?

Mange tænker på fedtfrysning som en helt ny metode. Men faktisk har AK Nygart tilbudt fedtfrysning lige siden 1997. Siden da er teknikkerne og behandlingen blevet forfinet, så du får en 100% sikker og smertefri løsning. Konceptet bag fedtfrysning er, at man går ind og nedkøler fedtvævet, så fedtcellerne dør. Derved opnår man en synlig reduktion af fedt i de pågældende problemområder, hvor man udfører behandlingen. Den helt store fordel ved fedtfrysning er desuden, at hverken blod, hud eller muskler tager skade af kulden. Derfor er det en både sikker og effektiv måde at komme af med genstridige fedtdepoter. Man kan sige, at det er en fedtsugning, der ikke kræver kirurgi og derfor ikke indebærer nogen risici. Hvis du er træt af, at fedtet sidder forkert på din krop, så er fedtfrysning altså den oplagte løsning.

Bliv behandlet hos AK Nygart

Hvis du vil have en behandling med fedtfrysning, så skal du gå til AK Nygart. De er et af Danmarks førende privathospitaler inden for især kosmetiske operationer og behandlinger. De har som tidligere nævnt haft fedtfrysning som en del af deres ydelser i mange år efterhånden. Derfor har de stor erfaring med fedtfrysning og gør udelukkende brug af det nyeste og bedste udstyr. Det sikrer, at du både får et godt resultat og et trygt forløb, hvor du er med hele vejen. Derfor er AK Nygart de helt rigtige at gå til, når du tænker på at få en fedtfrysning. De har som sagt stor erfaring med behandlingen og kan derfor være med til at sikre, at du får den optimale behandling og det bedst mulige resultat.

Kom til en gratis forundersøgelse

Vil du vide mere om fedtfrysning og blive klogere på, hvilken forskel behandlingen kan gøre for dig? Så kan du roligt kontakt AK Nygart allerede i dag og bestille tid til en gratis forundersøgelse. Til en forundersøgelse får du mere information om din behandling med fedtfrysning, og der bliver lagt en plan for dit forløb. Derfor er det et godt sted at starte, hvis du gerne vil af med dine genstridige fedtdepoter.

About the Author