Omnimin og rosenrod – den god kombination nerverne i din hjerne

Vi lever i en tid, hvor de fleste folk gerne vil være sunde og friske, men alligevel bliver vi påvirket af vores omgivelser og vores aktiviteter, så vi løber en stressende tid i mode. Vi kan sagtens undgå dette stress-fænomen ved at tage de rigtige kosttilskud – I denne artikel vil jeg komme lidt ind på Omnimin multivitaminpillen og rosenrod.

Rosenrod og Omnimin er godt for dig
Kroppen har brug for et bestemt antal vitaminer og mineraler dagligt, så den kan virke optimalt. Mangel på vitaminer og mineraler kan resultere i en række forskellige sygdomme. Ved indtagelse af rosenrod og Omnimin multivitaminpiller hver morgen, vil du hurtigt kunne mærke en positiv forskel på dit helbred.

Rosenrod, eller rhodiola rosea, som det også er kaldt, har bevist at være godt for både hjerne og krop. I områderne hvor rhodiola rosea gror og bliver tilberedt i maden, er der bevis på, at befolkningen er sundere og raskere, samtidig med at de lever længere.

Omnimin multivitaminer kan fås i de fleste supermarkeder eller på nettet og er blevet sat som Danmarks bedste multivitaminpræparat. Der er ingen kunstige smags- eller farvestoffer til stede i denne pille, og indholdet af vitaminer og mineraler overstiger den anbefalede dagsdosis – hvilket er godt.

Undersøgelser af rosenrod og Omnimin
En kombination af rhodiola rosea og Omnimin kan have en positiv effekt på folk der lider af mild depression. Multivitaminpillen er specielt rig på alle former for B-vitaminer der påvirker nervesystemet i hjernen på en god måde. Træthed, hukommelsesbesvær og humørsvingninger kan reduceres ved den anbefalede dosis af B-vitamin.

Der findes mange forskellige mærker af rosenrod, men det er vigtigt, at der bliver kigget på indholdet af de aktive stoffer; rosavin og salidroside. Rosavin og salidroside skal ligge på 3 % eller højere, hvis du vil skaffe dig rhodiola rosea af høj kvalitet.

Omnimin er let optageligt og skal bare skylles ned med en masse vand, for at vitaminerne og mineralerne kan komme rundt i kroppen. Du behøver ikke at bekymre dig om at tage for mange vitaminer og mineraler, da kroppen selv registrerer, når den har fået nok. De vitaminer og mineraler der er overskud af, udskiller kroppen via urinen og afføringen.

Der er blevet lavet mange videnskabelige undersøgelser af rosenrod. For eksempel blev der i Sverige lavet en undersøgelse, hvor dem der indtog rhodiola rosea klarede sig betydeligt bedre på tests med associativ tænkning og korttidshukommelse i forhold til kontrolgruppen der tog placebo.

Jeg håber du vil tænke på din sundhed og vælge rosenrod og Omnimin multivitaminpiller.

About the Author