Få en god hudpleje ved at købe Mellisa hudplejeprodukter

Køb Mellisa hudpleje produkter, hvis du er til økologi
Mellisa er en dansk familievirksomhed, som har specialiseret sig i at lave cremer og andre produkter inden for hudpleje med økologi i fokus.

Mærket blev grundlagt i 1988 grunden en ekstrem forespørgsel af økologiske og naturlige produkter inden for hudpleje og har lige siden haft stor succes. Naturen er hovedinspirationen, og selv emballagen er af genbrugsmaterialer.

En god hudpleje er, som de fleste nok ved, et must, hvis man ønsker at se sund og rask ud. Mellisa står for kvalitet hele vejen igennem, og samtlige produkter er lavet af danske råvarer for at skåne naturen så meget som muligt. Grundtanken bag virksomheden er ærlighed – ærlighed til forbrugeren. Forbrugeren skal nemlig have et klart billede af hvilke ingredienser de produkter, de køber, indeholder, og samtidig skal prisen gøre det muligt for alle at gøre brug af disse naturlige produkter.

Hvilke hudpleje produkter laver Mellisa så?
Hos Mellisa kan du få en række forskellige slags produkter, heriblandt renseprodukter, som fx rensemælk, skintonic, skrubbecreme og ansigtsvask. Til ansigtsplejen kan man købe en masse forskellige cremer, læbepomader og kropsolier, og til øjenplejen kan man købe øjencreme.

Leder du efter nogle produkter inden for kropspleje, kan du blandt andet købe bodylotion, fod- og håndcreme og bodyshampoo, og inden for hårpleje finder du alt fra almindelig shampoo til baby shampoo og skælshampoo.

Derudover fører Mellisa et bredt udvalg af hudpleje til babyer, som fx lotion, badeolie, creme, salve, shampoo og massageolie, og nu hvor du er i gang, må du heller ikke glemme at undersøge deres store udvalg af solpleje, hvor du både finder solcreme og aftersun, som du nødig må glemme, når solen endelig skinner.

About the Author