Indret dit nye badeværelse med møbler fra Dansani

Den danske virksomhed Dansani er først og fremmest kendt for badeværelsesmøbler i meget høj kvalitet og i et tidløst design. To af de mest prominente designere hos Dansani hedder Jeanette Vecht og Rasmus Kjær. Begge er kendt for deres evne til at designe møbler til badeværelset, hvor funktionalitet, slidstyrke og æstetik forenes.

Resultatet af det omfattende udviklingsarbejde hos Dansani er forskellige serier af badeværelsesmøbler, der hver har deres eget unikke stilmæssige udtryk. Inden for alle serier fra Dansani har man naturligvis mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer af finish, lige fra hvid og sort højglans til teak, røget eg, mocca og mørk antracit.

Derudover fremstiller Dansani håndvaske, bruseafskærmninger, badekar og tilbehør til badeværelset. Alle disse har naturligvis det samme høje kvalitetsniveau som badeværelsesmøblerne, og de er udført i samme tidløse design som møblerne.

Med Dansani har du således mulighed for at sammensætte en komplet badeværelsesløsning, der passer præcis til dine behov og din personlige stil.

Dansani badeværelsesmøbler kan købes online hos internetbutikken SaniNetto.dk. SaniNetto.dk har et meget stort udvalg af både ældre og nye serier fra Dansani, herunder Birka, Bolero og Calidris. Samtidig har SaniNetto.dk et bredt udvalg af håndvaske, bordplader, brusekabiner og bruseafskærmninger. Alle produkter fås til billige priser og leveres til en fragt på 99 kroner, uanset størrelsen af leverancen.

About the Author