Det er blevet sværere at få et midlertidigt botilbud

Kommunerne sparer og sparer, og det er ikke bare på et bestemt punkt, men alle steder. Det gælder især de unge og de ældre, men nu er de psykisk syge også udsatte, da det er blevet langt sværere for mange at få et midlertidigt botilbud, og et længerevarende botilbud er næsten umuligt. Man skal virkelig være heldig, hvis man bare får et midlertidigt botilbud, især hvis det skal være et ordentligt et.

Det er en trist udvikling, og det skyldes udelukkende kommunernes besparelsesplaner. Det er nemlig dem, der skal henvise patienten til et længerevarende eller midlertidigt botilbud, og sker der ikke, får den pågældende naturligvis ikke den rette hjælp, personen har brug for i forhold til at komme videre i livet og bryde det syge mønster.

Der er dog nogle, der er heldige, og er man rigtig heldig, får man tilbud et midlertidigt botilbud hos Granhøjen. De har mange forskellige botilbud afhængigt af, hvad den enkelte person har brug for, så på denne måde har man altså mulighed for at få en skræddersyet plan for sin fremtid, så man kan bryde mønsteret. Har du lyst til at læse mere om de forskellige botilbud, kan du finde flere informationer her.

About the Author