Skal det hele egentlig være så kedeligt? Kulør i hverdagen med Normann Copenhagen

Er du typen der er ved at brække dig over margretheskåle og rispapirslamper? Så foretrækker du sikkert fest, farver og kulør i hverdagen, og det kan du få med Normann Copenhagen. Det er nemlig festligt design, der gør dig lidt gladere, uden at det behøver at koste en bondegård.

Normann Copenhagen er blandt andet kendt for deres vaskebalje i gummi, som fås i en masse forskellige farver, og som alle har det til fælles at de er en lille smule anderledes.

Udover køkkenudstyr kan du også få en lang række andre spændende ting til hjemmet, blandt andet lamper, en fræk nøglering og meget andet personligt tilbehør. Normann Copenhagen sælges fra en række danske webshops, det sikrer en god pris og hele det store udvalg uden at du behøver gennemsøge hver en lille brugskunstforretning i hele byen. Det er bare ind på nettet, så ligger det hele for dine fødder.

Tænker du så at design: Det koster da en bondegård? Så tager du helt fejl. Man kan nemlig finde rigtig meget populært design, som ikke nødvendigvis behøver at koste spidsen af en rumraket, du kan nøjes med langt mindre. Du kan eksempelvis få en dansk designerlampe til kun 375 – Så bliver det altså ikke meget billigere at få dit hjem til at ligne en hel million!

About the Author