Tør du heller ikke købe/sælge en brugt mobiltelefon på nettet?

Hos www.DINmobil.dk har vi taget kampen op imod folk som ønsker at snyde andre på nettet. Når det kommer til historier om privatpersoner, som er blevet snydt, når de handlede med andre private på internettet – så er listen lang. Og den bliver desværre ikke kortere med tiden.

Det er ærgerligt, at nogle få personer med en dårlig moral, skal sætte dagsordenen for handel imellem private. Der er mange gode råd om hvordan man undgår at blive narret, når man handler med andre på nettet. Bl.a. skal man ikke blot overføre penge eller sende en vare, uden at have sikkerhed for hvem man handler med. Men lokket af et “godt tilbud” – så er der alligevel mange som slår til. Det anbefales også at man mødes face-to-face og afslutter en handel. Så er man sikker på at både vare og penge tilkommer den rette ejermand.

Men det er jo desværre meget begrænsende for brugen af nettet som en handelsplads. Hvad nu hvis lige den mobiltelefon jeg godt kunne tænke mig, er til salg i den modsatte ende af Danmark? Oftest bliver sådanne handler ikke til noget – fordi man vælger (fornuftigt nok) at handle “lokalt” – så man kan mødes.

www.DINmobil.dk – kan man annoncere en mobiltelefon til salg eller lede efter én man ønsker at købe. Hvis køber og sælger har tillid til hinanden og indgår aftale om at handle – så gør de det. Alternativt – hvis man gerne vil være sikker på at få det man køber eller få penge for det man sælger, kan man vælge at gøre brug af vores service. Ganske simpelt går det ud på – at den ene part kontakter os – med henblik på at lade os håndtere handlen. Sælger sender så telefonen til vores lager og køber overfører beløbet til vores depotkonto. Når så begge dele er ankommet til os – så sender vi pengene til sælger og telefonen til køber! På den måde er der ingen som risikerer at blive snydt – da det er helt umuligt. Såfremt den ene “del” af en handel ikke kommer til os – returnerer vi blot det som vi har modtaget.

About the Author