Guide til online poker

Det kan godt være lidt uoverskueligt at komme i gang med at spille online poker, da der findes et utal af pokersider, der både tilbyder forskellige bonus tilbud, og også er forskellige med hensyn til hvilke spil de tilbyder.

Det første man skal overveje er hvilke pokersider der er skattefri for danskere, det vil sige at de skal have licens og være reguleret indenfor EU, og derefter bør man læse anmeldelser af sådanne pokersider.

Derudover bør man læse en række artikler for begyndere, der beskriver hvordan man kommer i gang, eksempelvis bør man finde artikler om reglerne, værdierne af starthænder og en karakteristik af forskellige spillertyper, så man man har en god chance for at spille fornuftigt poker allerede når man starter.

Derudover er det en god ide at finde ud af hvilke bonustilbud de enkelte pokersider tilbyder. Nogle tilbyder en meget favorabel bonus, men den kræver ofte at man spiller beløbet fri, så man skal være indstillet på at spille meget hvis man vil benytte disse tilbud. Andre pokersider tilbyder måske en lavere bonus, men den er til gengæld lettere at spille fri, og i enkelte tilfælde helt gratis, så hvis man kun vil prøve at spille en ille smule, bør man vælge disse pokersider, til at starte med.

Man kan også spille gratis turneringer, såkaldte freerolls, hvor man ikke betaler for at spille, men alligevel er der en garanteret præmiepulje, oftest et mindre beløb, så man har en chance for komme i gang med spille online poker helt gratis, og stadig vinde en lille smule penge, som man så senere kan bruge til at spille for.

Hvis man vil læse mere om hvordan man kommer i gang med at spille poker på nettet, kan denne guide til online poker anbefales, da den indeholder en strategisektion for begyndere, anmeldelser af skattefri pokersider, samt en række favorable bonus tilbud..

God fornøjelse.

About the Author