Husk at vedligeholde din kædeelevator

En kædeelevator er uundværlig i landbruget. Den sikrer nemlig, at man økonomisk og driftssikkert kan transportere for eksempel granulater både lodret og skråt. Men for at sikre driftsikkerheden og den økonomiske fordel, er det nødvendigt med god vedligeholdelse. Samtidig er sikkerheden omkring kædeelevatoren kun forudsat, at man overholder vedligeholdelsen. En kædeelevator bliver nemlig slidt ved brug. Derfor skal den kontrolleres for slid og skader. Samtidig er der nogle fastlagte tidsintervaller for kontrol og udskiftning af enheder på kædeelevatoren. 

Hos Søby Maskinaktieselskab kan du blive klogere på vedligeholdelse af SØBY kædeelevator.   

Søby Maskinaktieselskab siden 1961

Søby Maskinaktieselskab er udvikler, producent og leverandør af transportanlæg og korntørringsløsninger til landbruget og har været det siden 1961. Derfor byder deres produktkatalog også på en lang række andre løsninger til landbruget. 

Søby Maskinaktieselskabs egen hjemmeside kan du læse meget mere om alle deres produkter.  

Søby Maskinaktieselskab værner om kvalitet og sjæl 

Søby Maskinaktieselskab er et familieejet firma, der siden 1961 har været trofast leverandør til landbruget. Det er en virksomhed, der derfor værner om firmaets familieånd og mange års knowhow. Men det er ikke det eneste. Troværdighed, kompromisløshed og innovativ står også i Søbys værdier. 

Fokus er på løsningerne, der gør en forskel for brugerne.

About the Author