Pavilloner i foråret

Det er nu, du skal til at planlægge, hvis du vil have glæde af din nye pavillon i det tidlige forår.

Sæson for pavilloner

En isoleret havepavillon kan næsten bruges hele året rundt, så hvorfor gå glip af det tidlige forår, hvor du vil kunne nyde haven, mens andre stadig sidder indendørs og skutter sig.

Højsæsonen for anskaffelse af pavilloner er i det tidlige forår, så der har virksomhederne og tømrerne travlt. Derfor er det en god ide allerede nu at undersøge markedet og bestille din pavillon.

Bor du i Jylland kan du besøge Danmarks Smukkeste Indendørsudstilling i Kolding, hvor der udstilles VICA pavilloner samt andre ting, som kan have interesse til hjemmet eller haven.

På den anden side af Storebælt kan du f.eks. besøge Byggecentrum i Ballerup, som har udstillinger fra alverdens producenter af stort set alt, hvad du på nogen måde kunne få brug for i dit hjem.

Valg af Pavillon

Det er en stor beslutning at anskaffe sig en pavillon til hjemmet, og der er mange ting at tage i betragtning inden, du beslutter dig.

Måske foretrækker du en af træ, og så er det jo ikke ligegyldigt hvilken træsort, du vælger, der er fordele og ulemper ved de forskellige og prisforskellen kan være endog meget stor.

Måske vægter det mest, at den er vedligeholdelsesfri, og så er det måske aluminium eller plast, du skal kigge efter. Her er en forskel at aluminium kan være koldt, mens plast er bedre isoleret og holder bedre på varmen.

Uanset hvad, er det en god ide at kigge sig godt for og indhente så mange informationer som muligt, før du bestemmer dig.

About the Author