Et expense management system sparer virksomheden både tid og penge

Mange virksomheder bruger utrolig meget tid og penge på medarbejderudgifter, kreditkort transaktioner og lignende, da de ikke har et system til at klare det hele. Med et expense management system kan man spare både tid og penge på dette område.

Et expense management system gør det mulig at håndtere alle medarbejder relaterede omkostninger, så de er lette at tilgå og hurtigt kan blive godkendt. Systemet gør det muligt at oprette omkostningsopgørelser der bl.a. inkludere e-transaktioner, rekvisitioner, rejseomkostninger og lommepenge, der stadig stemmer overens med virksomhedens politikker indenfor området.

De fleste virksomheder leder efter systemer, der kan lette arbejdsgangen og spare tid, så omkostningerne kan nedsættes. Mange virksomheder bruger meget tid på at indtaste medarbejderudlæg, kørselspenge og lignende, og ofte vil man efterfølgende finde fejl i indtastningen. Et expense management systemet kan forhindre dette problem, og medarbejderne kan selv taste f.eks. kørsel ind og sende det til godkendelse hos chefen, hvis det er nødvendigt. Det hele er nemt at udfylde og kan tilpasses efter virksomhedens ønsker.

Når expense management systemet er oppe at køre, kan det let integreres med virksomhedens ERP system, så rapporteringen automatisk sendes til dette og gemmes. Spar virksomheden tid og penge med det rette system til medarbejderudgifter.

About the Author