På camping i Løkken

Da jeg engang var på camping i Nordjylland, som lille dreng sammen med familien, syntes jeg den gang at det var hyle morsomt og elskede de gode campingpladser med store legepladser og hoppepuder, og det var helt vildt sjovt hvis der var stor swimmingpool også. Det var skønt at komme på campingferie den gang, men som årende gik voksede jeg fra det, det blev ikke ved med at være så sjovt som det plejede, grunden til dette var nok at der var en masse andre ting der blev sjovere.

Men sjovt nok er jeg begyndt at få lysten tilbage igen, dog ikke lige til de store camping legepladser, men til det mere voksende campingliv hvor vi samles et par venner og køre nord på. Det har vi efterhånden gjort nogle år og vi har fundet steder i landet som er mere eftertragtet end andre. Vi er blevet vilde med camping i Løkken og omegn, fordi vi simpelthen syntes at der er så meget at opleve omkring Løkken. Her har vi så fundet en dejlig campingplads hvor vi kan hygge os i fred og ro.

Campingpladsen hedder Camping Rolighed, her er der en dejlig natur og gode muligheder for seværdigheder af forskellige slags. Selv om vi er blevet ældre kan der stadig godt være en lille drengerøv inde i os, så vi kan godt lige en tur på bar om aftenen og vi kan også godt finde på at tage i Fårup Sommerland, og også det er der muligheder for her. Camping rolighed ligger nemlig tæt på Løkken by hvor der er gode restaurant og bar muligheder og som også er tæt på Fårup Sommerland, hvor man kan slippe sin indre drengerøv løs.

For det meste slapper vi bare af og nyder vores ferie, men det er dejligt at muligheden for pjat også er der. Så lysten til campinglivet er helt sikkert kommet stærkt igen, skal da helt sikkert også have bestilt en campingferie hos Camping Rolighed igen til sommer.

About the Author