Gode penge at spare på tandlæge i udlandet

Er du typen der helst ikke bruger flere penge end højst nødvendigt? Så er tandlæger sikkert noget af det der kan irritere dig at bruge penge på, men nu kan du heldigvis både gå til tandlægen og få en ferie ud af det, uden at det skal koste dig en formue. Der er nemlig stigende interesse for tandlægeturisme, altså den tendens at man tager til tandlæge i udlandet, og samtidig får en lille ferie ud af det.

Der er mange steder du kan tage hen, men de mest populære steder i Europa er Sverige, Tyskland, Tjekkiet og Polen. Der er ingen tvivl om at skal det være rigtig billigt skal man til Tjekkiet eller Polen, mens mange vælger Sverige eller Tyskland pga. den korte afstand. Man kan jo komme frem og tilbage på en enkelt dag hvis man bor på Sjælland, og skal til tandlæge i sverige.

Umiddelbart er der ingen kvalitetsproblemer med at tage til tandlæge i udlandet. Mange har en frygt for at det ikke leverop til danske standarder, men den frygt er ganske ubegrundet. Der er nemlig ingen belæg for at sige at tandlægerne er dårligere i Tjekkiet eller Polen end de er i Danmark. Men de danske tandlæger har jo ofte en interesse i at nævne dette, for at holde på deres danske kunder.

Overvejer du selv at tage til tandlæge i udlandet? Husk at der findes danske mellemmænd, som kan formidle kontakten, og sikre dig at du får lige den behandling du har brug for, så du får fuld valuta for dine penge.

About the Author