Skån miljøet og spar penge på varmeregningen – fyr med træpiller!

Savner du en løsning, hvorved du kan spare penge på varmeregningen, eller har du et ønske om at være mere miljørigtig, så skulle du overveje at skifte over til træpiller med det samme.

Træpiller er nemlig et af de mest effektive former for biobrændsel, der findes i dag, og det eneste denne form for biobrændsel faktisk kræver er et pillefyr, så du har noget af tænder op i. Pillefyr og brændeovne er ikke lige så dyre, som de var engang, men det er stadig noget af investering, og det er vigtigt at huske på, at det er en engangsudgift så længe, man passer ordentligt på det.

Når man fyrer med elvarme fyrer man for lånte penge så at sige. Man betaler som regel først tre måneder efter, men når man fyrer med træpiller skal man være klar over, at det ikke helt fungerer på samme måde. Træpillerne skal du nemlig købe, inden du kan få varme i boligen, og har du ingen træpiller, har du altså heller ingen varme.

I stedet for at fyre op for lånte penge er det altså vigtigt at huske at købe træpillerne inden, man får brug for dem, så man har dem i huset.

Når man så er begyndt at fyre med træpiller, og har anskaffet sig pillefyret og hvad der ellers hører til, kan man i længden se, at man faktisk sparer utrolig mange penge på varmeregningen hver måned. Det eneste du sådan set skal betale er dit forbrug af træpiller, og de kan efterhånden købes rigtig billigt både i fysiske butikker og i webshops på nettet.

Vælger man at købe sine træpiller online, kan man for det første spare rigtig mange penge på selve træpillerne, fordi det pågældende firma ikke har behov for en dyr leje af et butikslokale og mange ansatte, og det sparer også rigtig mange for tid, da de ofte kan blive leveret lige til døren inden for ganske få hverdage.

Træpiller er desuden et miljørigtigt alternativ til dig, der har miljøet i fokus og gerne vil bibeholde vores frodige og smukke natur, som den er i dag. Vores børn og børnebørn skal selvfølgelig også have glæde af vores klima, og derfor er vi nødt til at lave nogle tiltag, der stemmer overens med denne målsætning.

Er du grøn, og vil du gerne skåne miljøet samtidig med, at du sparer penge på varmeregningen, bør du skifte til træpiller allerede i dag!

Tags :

About the Author