Spar en formue på batterier

Nu er julen jo heldigvis ovre for længe siden, men så starter en anden sæson: Det er nemlig nu tid til at købe batterier, for dem der fulgte med ungernes legetøj er for længst brændt ud. Når man skal have nye batterier til legetøj eller måske lommelygten kan man vælge to strategier:

  • Køb billige alkaline batterier
  • Køb genopladelige batterier

Umiddelbart kan det se ud som om det er billigst at købe de billige batterier i Jemogfix, men de kan hurtigt vise sig at blive den dyreste løsning. Dels er der nemlig begrænset levetid på de billige batterier, og dels kan de have været længe undervejs fra østen. Der sker nemlig det at batterier aflades over tid, så derfor kan du risikere at dine batterier er tomme når du køber dem.

I stedet kan du så vælge at købe de Genopladelige batterier. De er godt nok lidt dyrere, men til gengæld kan du bruge dem rigtig mange gange. Dog er der ikke livstidsgaranti på genopladelige batterier, for de bliver nedbrudt med tiden, og mister til sidst evnen til at lade eller aflevere den påladede strøm.

Når du så skal ud og købe genopladelige batterier er det som med alt andet: Pris og kvalitet følges ad. Derfor bør du ikke købe de aller billigste, men gerne nogen af en lidt højere kvalitet. Jeg vil til hver en tid anbefale GP batterier, som ikke er så dyre igen, men kvaliteten er helt i top.

Endelig vil jeg blot råde dig til at du altid aflader dine batterier helt inden du oplader dem igen. Ellers kan du nemlig ødelægge dem, så de får en meget kortere levetid.

About the Author