Rustfrit stål fra PURUS – den holdbare sanitetsløsning til arbejdspladsen

Rustfrit stål er særdeles velegnet til sanitet, ikke mindst fordi materialet er utroligt holdbart og slidstærkt. Derudover er overflader i  rustfrit stål yderst rengørings- og vedligeholdelsesvenlige, samtidig med at et højt hygiejnisk niveau kan opretholdes. Sanitetsprodukter i rustfrit stål egner sig således glimrende til arbejdsmiljøer, hvor inventaret skal kunne holde til hyppig brug og til tider hårdhændet behandling, for eksempel industrielle arbejdspladser, skoler eller daginstitutioner.

Når du køber sanitet i rustfrit stål fra PURUS, får du samtidig produkter, der er testet efter samtlige gældende normer og standarder. Dermed  er sanitetsprodukter fra PURUS kendetegnet ved et gennemgående højt kvalitetsniveau, og PURUS er således den oplagte sanitetsløsning til arbejdspladsen, der kun vil have det bedste.

Sanitetsprodukter i rustfrit stål fra PURUS forhandles online af internetbutikken SaniNetto.dk.  Hos SaniNetto.dk fører man et bredt udvalg af  PURUS sanitetsprodukter – drikkefontæner, vaskerender, toiletter og urinalrender – således at man har mulighed for at sammensætte en komplet sanitetsløsning. Hos SaniNetto. dk fås alle sanitetsprodukter i rustfrit stål fra PURUS desuden til billige priser og en fast lav fragt på 99 kroner.

About the Author