Er du træt af at være fattig, så tag et mikrolån og få råd til mere

Er du træt af at mangle penge sidst på måneden, så tag et mikrolån. I denne korte artikel vil du finde alt, hvad der er et vide om mikrolån, herunder hvad det helt præcist er, hvor hurtigt man skal betale lånet tilbage og alle sådan nogle ting, så følg godt med.

Et mikrolån er, som navnet har en tendens til at røbe, et relativt lille lån. Det er også kendt under navnene kviklån og minilån, og der hører sig sikkert også nogle andre betegnelser til. Pointen med dette lån er, at da det er et forholdsvis lille beløb, man låner, er det overskueligt at betale lånet tilbage relativt hurtigt.

De fleste vælger sågar allerede at betale deres mikrolån tilbage allerede ved næste lønningsdag, for så er det nemlig ude af verdenen. Ansøgningsprocessen er også rimelig simpel og hurtig – det hele foregår nemlig via cyberspace.

Når du skal ansøge om et mikrolån, kan du enten gøre det via internettet eller via sms. Du udfylder altså enten et ansøgningsskema online inde på kreditorens hjemmeside eller sender en sms til et bestemt nummer, hvori du ansøger om lånet. Det er super nemt, og oftest får du at vide allerede efter få minutter, om du er godkendt til lånet eller ej.

De fleste ansøgere bliver i dag godkendt til at tage lånet, men det er meget forskelligt fra kreditor til kreditor. De eneste fællesregler der ofte er, er at man skal være over 21 år og ikke være registreret som en dårlig betaler. Hos nogle kreditorer er det dog muligt at tage et lån alligevel.

Så hvis du er ved at være træt af at spise pasta og ketchup, vil du gerne tage dit barn med en tur i svømmehallen eller noget helt tredje, så er det bare i gang med at få ansøgt om et mikrolån.

Tags :

About the Author