Velkommen til det nye banq.dk

Før Banq.dk blev lanceret som en nyhedsside, var siden bygget på et open source bookmarking script, der i starten fungerede ret godt. Systemet havde dog en masse mangler, jeg lettere blev irriteret over ret tit. Det var uoverskueligt og krævede en del tilpasninger, hvis det skulle være det værd at arbejde videre med. På det sidste blev banq også ramt af spammere og der gik det så endelig op for mig, at jeg ikke længere gad at have det script online.

Overgangen til en nyhedsside har betydet, at vi har måtte sige farvel til en masse indhold, både egne men også en masse fra andre. Min programmør og jeg overvejede (ret kort) om vi skulle forsøge at genskabe indhold via databasen i et nyt script på banq.dk og redirecte fra de gamle placeringer til de nye. Men den overvejelse varede ikke længe, så jeg fjernede alt og så er banq nu gået i luften som en nyhedsside.

Du skal være mere end velkommen til at indrykke din egen nyhed på banq.dk. Det skal lige siges, at der stadig udvikles på småting her på siden, så der kan komme løbende ændringer.

About the Author

1 thought on “Velkommen til det nye banq.dk

Comments are closed.