Vejhjælp Og Autohjælp

Er du bilejer? Så har du sikkert en eller anden form for vejhjælpsabonnement. Det smarte ved at have sådan et abonnement, er at det er muligt at modtage hjælp hvis man skulle få problemer med ens bil ude på de danske veje. Det kunne f.eks. være at bilen går i stå, og det ikke er muligt at rykke den. Så kan du kontakte din leverandør, og ofte, lidt forskelligt fra firma til firma, rykke de ud så hurtig som muligt for at hjælpe dig. Flere tilbyder, at prøve at fikse bilen ude på vejene, mens andre bare tager den med på værksted.

Hvis du ikke har et sådant abonnement, bør du virkelig overveje det. For det kan være rigtig dyrt at betale nogle for at rykke ens bil, såfremt den skulle gå i stå, hvis man ikke har nogen former for abonnementer.

Flere forsikringsselskaber tilbyder deres kunder, et vejhjælpsabonnement, med i deres forsikring, så det er muligt at du allerede har et vejhjælpsabonnement, uden at være klar over dette. Du bør overveje at undersøge dette, så du er klar over hvad du skal gøre, såfremt du oplever problemer med din bil.

Der findes primært 2 udbydere af vejhjælpsservice i Danmark, de 2 firmaer er Falck, og Dansk Autohjælp. Falck er det største af de 2, men Dansk Autohjælp har over de seneste par år vundet store markedsandele. Derfor går der nok ikke mange år, før at Dansk Autohjælp overhaler Falck som Danmarks mest populære vejhjælpsudbyder. Du som kunde, bør dog ikke nødvendigvis vælge en af de store, der findes også flere små udbydere du bør kigge på.

About the Author