Frygter du vinteren? Med præisolerede rør fra SET behøver du ikke længere at være bange!

Vinteren er endnu engang over os, og spørgsmålet er, om du har forberedt dig godt nok på kuldechokket. Hvis ikke, har du nu mulighed for at rette op på skaden ved at installere nye varmerør i din bolig. Hos SaniNetto.dk kan private kunder nu købe præisolerede rør fra den islandske virksomhed SET – det er både nemt og billigt. Du kan vælge selv at installere de præisolerede rør, eller du kan overlade arbejdet til en vvs-installatør.

Præisolerede rør fra SET er fleksible rør, der anvendes til transport af energi til fjern- og centralvarme og brugsvand, samt til køling. Hvert præisoleret rør består af et eller to PEX rør inderst, dernæst et lag isoleringsskum og endelig et kapperør yderst. Rørets fleksibilitet gør, at installationsarbejdet lettes betydeligt i forhold til traditionelle varmerør.

Når du køber et præisoleret rør fra SET, er du sikker på at få et varmerør i høj kvalitet og med stor holdbarhed. Alle rør og fittings fra SET fremstilles efter strenge krav om mål, egenskaber og styrke, samtidig med at selve produktionen er underlagt en ambitiøs kvalitetskontrol og streng overvågning. Resultatet er et præisoleret fleksibelt rør, der opfylder selv de strengeste kvalitetskrav. Derfor kan du trygt investere i præisolerede rør fra SET hos SaniNetto.dk.

På lang sigt er præisolerede rør fra SET en yderst ressourcebesparende investering, både økonomisk og miljømæssigt. Præisoleringen og det høje kvalitetsniveau gør nemlig, at præisolerede rør fra SET har et meget beskedent varmetab sammenlignet med andre præisolerede rør på markedet. Energien bliver brugt aktivt i stedet for at forsvinde ud i det rene ingenting – hvilket skåner både pengepungen og miljøet.

Hos SaniNetto.dk forhandler vi præisolerede rør fra SET i flere forskellige mål og længder. Desuden har vi alt det nødvendige tilbehør til installation af de præisolerede rør. Så klik ind på vores hjemmeside og gør en god handel.

About the Author