Har du som ung brug for støtte og hjælp?

Har du som ung brug for at komme lidt væk fra det hele? Er du træt af at være i et dårligt miljø og vil gerne komme på andre tanker? Så er det her noget for dig!

birdhouse-1424729-mDer findes nemlig et opholdssted ved navn Storskoven, hvor du har mulighed for at komme ud af et dårligt miljø. Det er nemlig et hyppigt problem for unge at de vikler sig ind i problemer, som er svære at komme ud af. Det kan ligeledes være svært at styre hvilken gruppe du havner i og man kan derfor aldrig være sikker på noget. Når man som sagt først er havnet i en forkert gruppe, der finder det interessant at lave kriminelle ting, skal man hurtigt prøve at komme ud af det. Men det er dog de færreste, der kan det, hvis man er alene om det. For når man er ung går man meget op i at være populær og have et godt ry og man bliver derfor hurtigt udstødt, hvis man ikke gør det samme som de andre. Det er derfor hårdt at være ung, da man virkelig bliver sat på prøve og grænserne bliver virkelig testet.

Det er derfor det helt rigtige valg at vælge at tage til Storskovens opholdssted. Her er man nemlig ikke den eneste, som har været udsat for de samme problemer og man kan derfor frit åbne sig op. Det hjælper i hvert fald utroligt meget på det hele. På den måde kan man også få nye bekendtskaber, som man kan være en del af, når man vender hjem igen.

Storskovens opholdssted blev akkrediteret i august i 2013, som er forholdsvis nyt. Det har dog stadig nået at glæde en masse unge imellem 13-23. Storskoven startede dets proces med at få opholdsstedet akkrediteret i januar 2012. Det tog dog længere tid end ventet og hele organisationen er blevet grundigt rusket. Opholdsstedets akkreditering har været en åben proces, hvor der har været plads til stor diskussion, som nu har været fordelagtigt, da Storskoven nu er en succes for mange unge mennesker. Opholdsstedets akkreditering har derfor udviklet sig i en positiv og faglig retning, hvor de pædagogiske ydelser nu er forbedret til det yderste! Du kan altid læse mere om opholdsstedets akkreditering på hjemmesiden, hvis du vil vide mere.

Du vil derfor altid være sikker på at du får den rigtige støtte og hjælp, hvis du ønsker et ophold hos Storskoven!

About the Author